2777
2789

و همین حس کم بودن حقوق ماهانه باعث میشه که نتوانم جلو درست برم و یهو درجا میزنم و کار طرف رو درست پیش نمیبرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم از بیکاری بهتره . مشغول همونکار شو در عین حال دنبال کارم بگرد باز ، ولی تا وقتی کار بهتری پیدا کنی حداقل همون حقوق کمو داشته باشی

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

طراحی سایت کار از داخل خونس

سلام عزیزم شما تونستین به همسرتون ملحق بشین؟

همسر دوستم میخواد با ویزای توریستی بره کانادا و پناهندگی بگیره بعد برای زن و بچش درخواست ملحق شدن بده

میترسم بهش بگم کارت عاقلانه نیست این همه سال دوری با دوتا بچه ۳ و ۵ ساله باز میگم من که نمی‌دونم کانادا چجوره و چی در انتظارشونه، شاید ارزشش داشته باشه.

گفتم از شما بپرسم اگر از تحربه‌تون بگید ممنون میشم🙏🏻🌷

سلام عزیزم شما تونستین به همسرتون ملحق بشین؟همسر دوستم میخواد با ویزای توریستی بره کانادا و پناهندگی ...

اصلا کانادا دیگه کسی رو قبول نمیکنه با ویزای توریستی اونم از ایران...

تا پارسال امکانش بود دیگه نیست

اصلا کانادا دیگه کسی رو قبول نمیکنه با ویزای توریستی اونم از ایران...تا پارسال امکانش بود دیگه نیست

ممنون بابت راهنمایی و اطلاعات مفید و موثق‌تون!!!

هدف‌ات از این صحبت فقط خودت می‌دونی ولی

یه سرچ ساده می‌تونه ادعا و صحبت شمارو رد کنه

برای این اصلا ها و پارسال‌ها منبع اطلاعاتی قوی مثل سایت خود اداره مهاجرت هست

موفق باشی

شایدم شخصی به عمد این اطلاعات اشتباه رو به شما داده و شما فقط شنیده هارو گفتی

برام مهم نبود و مطمئن هستم چنین چیزی نیست

ولی برای اعلام و گفتن در سایت عمومی خواستم اگر کسی واقعا شرایطش اضطراری بود و این پیام شمارو خوند گمراه و دلسرد نشده 

امیدوارم بهترین‌ها برای همه‌مون رقم بخوره و شما هم سلامت و مانا باشید🌷

شایدم شخصی به عمد این اطلاعات اشتباه رو به شما داده و شما فقط شنیده هارو گفتیبرام مهم نبود و مطمئن ه ...

حالا چرا ناراحت میشی!!!!

تازه من به نفعم هست که اگر اکی باشه!

چون من شوهرم اونجاس خودم اینجام

اگر راهی باشه اون ما رو بیاره اون بر خوب مطمئنا برای ما هم بهتره

حالا چرا ناراحت میشی!!!!تازه من به نفعم هست که اگر اکی باشه!چون من شوهرم اونجاس خودم اینجاماگر راهی ...

ببخشید از یه طرف دیگه اعصابم خرد بود😄

امیدوارم هرچه زودتر خانواده‌تون گرم و صمیمی دور هم جمع بشن🙏🌷♥️

از کجا این خبر شنیدین؛ منبع خبر و اطلاعاتش چی بود؟