2777
2789

دخترم دو سالشه تازه و حدودا بکماه پیش یه تشنج ناگهانی کرد و اولین تشنج هم بود 

دکتر برای یکماه دیگه دوباره‌نوبت چکاپ و نوار مغز و همه معاینات رو داد و یسری دارو هم تجویز کرد که طب این مدت بخوره 

فنوباربیتال ۱۵ که توی پنج هفته گفت قطعش کنم شربت رهاکین و شربت لوبل 

حالا یکماهش گذشته و زنگ زدم منشی میگه دکتر فعلا نیستش رفته مسافرت من خودمم یه شهر دیگه ام باید مسیر طولانی برم تا بریم اما داشتم توی نت میگشتم یه چیز یتوجه ام جلب کرد دخترم از بچگی توی خواب میپرید هر چند ساعت یکبار تا الان که دوسالشه یعنی بیشتر شبا از خواب بیدار میشه با گریه من تازه از شیشه شیر گرفتمش حدود ۶ روز اینا میشه دیشب باز دیدم داره گریه میکنه ساعت ۵ صبح میگم دقت نکردم اینم میتوه تشنج باشه ؟؟؟؟ کسی که دارو میخوره بازم میتونه براش پیش بیاد ترسیدم سه روز دیگه کارامو کردم که حتما برم مطب دکتر هم برگشته ولی میتونید بهم بگید خیلی استرس دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گریه ک علامت تشتج نیست 

قفل شدن فک و سفت شدن عضلات

ک با دارو کنترل میشه 

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

اول اینکه حتما ببرش تهران

یک دکتر خوب به اسم حسن باقری هست بسیاااار تشخیص و درمانش عالیه

دوم اینکه وقتی تشنح کنترل بشه پرش نباید داشته باشه دیگه...منظورم پرش دست یا پا هست

اما بیدار شدن و گریه کردن طبیعیه

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

ببین علائم اصلی تشنج ، همون قفل شدن فک و لرزیدن و پریدن دست و پائه.محض اطمینان ببرش اورژانس بیمارستا ...

تشنج اگر پنهان باشه علامتی مثل تب و قفل شدن و ...نداره و تشخیصش بسیار سخته

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

تشنجش چطوری بود؟ علائمش چی بود میشه بگی

اولیه که خونه مامانم بود اما مامانم میگفت یهو اومد گفت مامان جون شیشه شیر بهم بده گفت داشت شیر میخورد که یهو دیدم بدنش لرزید و پرش داشت و دهنش پر کف شد اما خیلی شدید بود فک میکنم توی بیمارستان هم همون حالت باز بهش دست داد ولی خداروشکر گوش شیطون کر بعد اون دیگه اتفاق نیوفتاد حتی بچم مریض هم نبود که بگم تب داشته باشه اما بیمارستان که رفتم گفت بچه تبش بالا بوده 🤕به خاطر شرایط کاریم دپ روز ازش دور بودیم هم خودم هم پدرش

ببین علائم اصلی تشنج ، همون قفل شدن فک و لرزیدن و پریدن دست و پائه.محض اطمینان ببرش اورژانس بیمارستا ...

نه دیگه اخه ما هم‌خوابیم میگم نکنه توی خواب گرفته باشه تموم که شده باشه با گریه ما بعدش بیدار بشیم 🤕استرسه مادرانه اومده سراغم 

تشنج اگر پنهان باشه علامتی مثل تب و قفل شدن و ...نداره و تشخیصش بسیار سخته

من سیژر پنهان نداشتم تاحالا راستش.

ولی تجربه تشنج رو کاملا دارم.

تشنج پنهان حقیقتش با نوار مغزیه تشخیصش

اونم تو بیماری هایی مثل صرع 

وگرنه اگر بچه نرمال باشه خیلی بعیده تشنج پنهان داشته باشه

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

منم پسرم خیلی یهویی بدون هیچ سابقه قبلی توی ۴ سالگی تشنج کرد. تشنجش هم بصورت خیرگی و تکون دادن یه دستش بود در حد حداکثر ۳۰ ثانیه. یک هفته هم بستری شد.چون تعداد تشنج ها در روز زیاد شد

منم اول نمیدونستم تشنجه اینا‌. الانم پسرم دارو میخوره. شربت اپیلیم و تگرتول

دخترتون با تب تشنج کرد یا ناگهانی؟ چقد طول میکشه تشنجش و ب چه صورته؟

بله من دیدم کسانی ک دارو میخورن و همچنان تشنج دارن. وقتی با دارو تشنج میکنه یعنی باید دارو عوض شه یا دوز دارو تغییر کنه. دختر دوستم از ۶ ماهگی تشنج میکنه و دارو میخوره اما همچنان هرروز تشنج داره 

اول اینکه حتما ببرش تهرانیک دکتر خوب به اسم حسن باقری هست بسیاااار تشخیص و درمانش عالیهدوم اینکه وقت ...

سه تا دکتر بردمش یکی شهر خودم یکی هم دکتر کتیبه شیراز یکی هم دکتر فلاح یزد و در اخر به خاطر مسیر و هزینه ها و هم اینکه هر سه نفر نظراتشون یکی بود و یه تجویز رو داشتن برای همین دکتر فلاح رو اخر سر انتخاب کردم چون خیلی هم تعریفش و شنبده بودم تهران خیلی برام دور میشه و از نظر هزینه هم کم میارم 🥲انشاالله که اصلا دخترم چیزیش نباشه و دارو هاشم بگن قطع کن اذیت میشه وقتی دارو میخوام بهش بدم با زور هر سری میخوره 

عزیزم استرس گرفتی.

احتمال خیلی زیاد اگر پرش داشته باشه ، توی خواب های ظهر گاهیش و اینا خودت کامل می فهمیدی .

چیزی نیست که آروم باشه 

حالا بذار دکترش بیاد 

نمیدونم واسه بچه های کوچیک ام آر آی مینویسن یا نه ولی خیلی خوب میشه اگر بتونه انجام بده

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸