2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 21 پست
عزیزم چرا فکر میکنی از پیش خدا اومدی و گناه بودن و نبودن را معلوم می کنی.قتل قتله.بچه ای که قلبش میز ...

نمیتونم 

ولی من الان بچه دانشجو دارم حرفایی که بهم میزنه به کنار مسخره شدنم در دوست و همسایه به کنار

خودمم دلم نمیاد بچمو بکشم ولی میدونم با این شرایطی که دارم اگرم به دنیا بیاد قراره خیلی عذاب بکشه و گناه اون بیشتره 

از طرفیم منو همسرم یه فامیلی دوری داریم از اونم میترسم اتفاقی براشی بیفته سنمم بالاست هی خطرش بیشتر میشه

ب همین دلایل به فکر سقطم‌

فقط این کابوس زودتر تموم شه که حال خودمم از لحاظ جسمی و روحی افتضاحه‌

اینطوری بهت گفتم بلکه تاثیر بذاره و از تصمیمت برگردیخودم الان چهل سالمه و باردارم نترس خدا برات اسون ...

شرایط هر کسی متفاوته از الان روحی و جسمی داغونم فقط منتظرم این کابوس تموم شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم ولی من الان بچه دانشجو دارم حرفایی که بهم میزنه به کنار مسخره شدنم در دوست و همسایه به کنارخ ...

مطمین باش با سقط حالت بد تر میشه.اگه خدایی نکرده بعدش برای اون بچه هات به خاطر این ناشکری اتفاقی بیفته خودتو میبخشی.ببین قطعا با این شرایط که میگی حتما تو جلوگیری بودین این یعنی خود خدا این هدیه را به شما داده و حتما خودش بهتر میدونه چیکار باید بکنه.باور کن با اومدن این بچه کلی زندگیتون قشنگ میشه کلی خودت و همسرت جوون میشین‌کلی رزق و روزی میاره براتون اون دو تا بچت کلی از نظر روحی امید به زندگی میگیرند.تو رو به همون خدایی که میپرستی یه بچه  را نکش.