2777
2789

خانمه ۴۸ سالشه.  شاغل نیست . دوتا دختر زیر ۲۰ سال دانشجو داره با یه دختر ابتدایی !

نهایتا ۴_۵ میلیارد پول نقد بتونه جور کنه با سه دونگ خونه 

شوهرش هم الکلیه هم سیگار میکشه به بچش هم تعارف کرده و هم چک بی محل میکشه به اسم زن و بچش . 

مهریه نداره . ماهیانه  ۵۰ میلیون هم باید بابت چک های بی محل همسرش بده اما شاید بتونه اینو بندازه گردن آقا! 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره طلاق به نفع روح و روان خودش و دخترانه .همچین مزدی لباس تن دختراشو می‌فروشه ..بره دست چکشم از استفاده خارج کنه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خوبه با اون پول میتونه خونه داشته باشه

اگرم زرنگ و کاری باشه میتونه کار کنه خرج تحصیل بچه ها دربیاد

این شوهر نبودنش بهت. از بودنشه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

آره طلاق به نفع روح و روان خودش و دخترانه .همچین مزدی لباس تن دختراشو می‌فروشه ..بره دست چکشم از است ...

مبدونی وضع مالیش خوب نیست ولی اصلا بد هم نیست در حدی که در حق زن و بچش این کارها رو کنه 

چک ک نمیشه ب اسم کسی دیگه بکشی!!!! وقتی دسته چک خودته، خانم پشت نویسی میکنه؟؟؟

وضع مالیش بد نیست

مثلا اومده گفته میخوام فلان جا فلان زمین رو بخرم چک بده خودم ندارم بعد الان پرداخت نمیکنه برگشت خورده 

مبدونی وضع مالیش خوب نیست ولی اصلا بد هم نیست در حدی که در حق زن و بچش این کارها رو کنه

این آدم وقتی داره از جایگاه زنش سو استفاده می‌کنه .پس براش ناموس معنی نداره

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏