2777
2789
عنوان

من چیکار کنم با این ادم

55 بازدید | 4 پست

داییم با بابام صمیمی هستن

هر وقت میریم بیرون، ی شوخی های میکنه که  دیگه به نظرم  شوخی نیست 

خودش میفهمه بابام حساسه ،ولی همش شوخی میکنه 

مثلا همش میگه هااا دستمال دیگه سر نمیکنی، هاا لباس کوتاه می پوشی، هاا قرتی پرتی شدی /:

درصورتی که من خیلی ساده میگردم، لباسم تا روی زانوم ی ذره بالاتر، توی مسافرت توی دشت و صحرا ممکنه شالم دربیارم

ولی هر وقت منو میبینه، چ تو خونش، چ تو مسافرت، عمدا اینو جلو بابام میگه

بارها به شوخی بهش گفتم نگو شر درست نکن 

ولی دست نمیکشه از این کار... 

هربارم این حرفش میره رو مخ بابام، تا مدت ها تاثیرشو رو ما فشار میاد

خسته شدم دیگه، حس میکنم دارم خفه میشم 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

اخ کاش جای دختر بودید ی 1 ساعت فهمیدید چ سخته... 

اخه من دلم نمیخواد وسط دریا، وسط درخت شالم سر کنم 

به تو چه که میای این حرفا میزنی شر بپا میکنی

بخدا این شوخی نیست 

این عمدیه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش محترمانه بگو با جدیت آقای محترم بنده با شما شوخی ندارم لطفا این رفتارتون رو تمومش کنید

خیلی نزدیکه 

بارها با لبخند بهش گفتم نگو، اذیت میشم 

عمدا میکنه /: