_رهاگلمن مدیر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 996 عنوان کاربری که متادون خورده بود | مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 53 پست تاپیکش ترکید اومد گفت بمونه به یادگار بعدش پرسیدیم چی شده گفت قرص خورده ۴۰ تا متادون امیدوارممم شوخی باشه چون من واقعا حالم بد شد سردرد شدم بعدش جواب نداد دیگه هرچی پرسیدیم کاش آدرسش رو داشتم زنگ میزدم آمبولانس کاربرها میگن ۴۰ تا متادون خطرناکه 1404/06/29 | 20:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64175 تو تاپیکش میگفت بمونه به یادگار شاید یک روز خوانوادم دیدند بعدشم گفتیم چیشده چیکار کردی گفت قرص خورد ... ۹۹ درصد سر کارید ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
_رهاگلمن مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 996 پس دیگه رفته که رفته... روحش شاد ،حیف از جوانیش... صددرصد میکشه؟من شنیدم قرص نمیکشه که😭😭
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64175 پ چطور ی خانوم اومد نسخه داد داروخانه گفت ی برگ بیشتر نمیدن؟ خب نسخه دادهبدون نسخه نمیدندکتر اینقدر نمیده ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
paredise عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 5050 دیگه همه جا گیر میاد این چیزا لعنت بهشون آره اما خیلی خودت درگیر کاربرهای اینجا نکن اکثرشون سرکاری هست
_رهاگلمن مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 996 متادون داروی خیلی خیلی قویایه. فکر کنم حتی 2 تا دونه اش رو بخوری حال آدم دگرگون میشه دیگه چه برسه 4 ... مورمورم شدمشخص نیست چند سالش بود امیدوارمم حالش خوب باشه خیلی حس بدی دارم از عصر کلا حالم بد شده از فکرش نمیتونم بیام بیرون
togrol عضویت: 1404/04/25 تعداد پست: 166 شاید گفته یه متادون 40خوردم.... چون دوز بالای متادون قرص 40هست ،وداروخانه نمی فروشند ،عطاری میفروشه... اگه یه قرص 40فقط باشه فقط معتاد میشه ،ولی وای اگه پنج تا قرص باشه دیگه کاری نمیشه کرد مگه بیمارستان و سمزدایی و...
_رهاگلمن مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 996 پ چطور ی خانوم اومد نسخه داد داروخانه گفت ی برگ بیشتر نمیدن؟ اونا دکتر میدن نسخشو فکر کنم وگرنه دارو به این بدی رو مگه میشه همینطوری داد دست جوونای مملکت اخه
haniii333 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 388 اگر ۴۰ تا خورده که اصلا زنده نیست چون متادون ۲.۳تاشم خطرناک
negarnasiri عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 3412 هیچ داروخانه ای ۴۰ تا متادون نمیدن.دارو کم هست نهایتش دو تا برگه ده تایی..سرکاری هست از عطاری میگیره نامحدود
_رهاگلمن مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 996 ۹۹ درصد سر کارید امیدوارم حاضرم سرکار باشم واقعا از فکرش نتونستم بیام بیرون کاش بیاد جواب بده بگه بالا آوردم خوبم معدمو شست و شو دادند
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64175 مورمورم شدمشخص نیست چند سالش بود امیدوارمم حالش خوب باشه خیلی حس بدی دارم از عصر کلا حالم بد شده از ... اگه واقعی بوده براش دعا کن چه اثر کرده باشه چه نه اگر هم دروغه دعا کن هدایت بشه ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
mohammad___1369 عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 311 مورمورم شدمشخص نیست چند سالش بود امیدوارمم حالش خوب باشه خیلی حس بدی دارم از عصر کلا حالم بد شده از ... خب از کجا معلوم که راست میگفت؟ شاید سرکاری بود.
negarnasiri عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 3412 منم امیدوارممممیگفت خوردم و تموم شد دیگه بعدشم دیگه جواب ندادامیدوارم حالش خوب باشه انشالله ♥️🌹
سارههههههههههههه عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 11215 متادون داروی خیلی خیلی قویایه. فکر کنم حتی 2 تا دونه اش رو بخوری حال آدم دگرگون میشه دیگه چه برسه 4 ... مرسی ک گفتیپس برم بخرم 🇹🇯 حـسبـےلله︽ میدونی ، بهم گفتن ، داداش پاشو خودتو نشون بده کی هستی ؛ به مولا اینا نمیدونن دهن کیارو با چی بستی . ★ 𝘸𝘰𝘭𝘷𝘦𝘴 𝘥𝘰𝘮𝘢𝘪𝘯 𝘪𝘴𝘯'𝘵 𝘵𝘩𝘦 𝘸𝘢𝘺 𝘧𝘰𝘳 𝘱𝘢𝘴𝘴𝘪𝘯𝘨 𝘦𝘷𝘦𝘳𝘺 𝘱𝘶𝘱𝘱𝘪𝘦𝘴 ★ دَر جَوانی زِ جهانی سیر شدم . صورَتَم گرچه غَمگین اَست . وَلی پیر شدم 🧿📿 sik خیلی ساهدست؛ اگه طلا زنگ زد طلا نبوده ؛ اگه عشق تموم شد عشق نبوده , و اگه دوستا رفتن هیچوقت دوست نبودن… 🌱𝐂𝐔𝐑𝐃 دیگر آمدنت مرا زنده نمیکند، بمان همان جا که برایش مرا ترک کردی. [قاتِلِ عَمَت 🔪🩸] من این زندگی رو دوست ندارم رابرت , شبیه داشاقه. daigo.ir/secret/61701105971