2777
2789
عنوان

با این علائم یعنی باردارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 30 پست
من ۴روز گذشته! حالت تهوع کمی دارم، چند روزم هس مث خرس میخوابم     صبح بیبی زدم، گذاشتم رو ...

منم خیلی میخوابم انقد که همه صداشون  در اومده وقتی هم میخوابم دلمون نمیخواد بیدار شم انقد که از ته دل و عمیق میخوابم

اسمم سوگند... گر نگهدارنه من آن است که من می‌دانم سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد
یکی دیگ بزن این خراب شده

ندارم دیگه، بدازظهری میرم میخرم فردا میزنم

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد آزمایش دادم خسته شدم آخه الان 3 ساله که منتظرم برام دعا کنید

نباید زود بری واسه آزمایش 

واسه من ٣ روز از موعدم گذشت بی بی چکم مثبت شد 

ولی بازم صبر کردم هفته بعدش رفتم واسه آزمایش 

ایشالله زودی نی نی میاد تو دلت 

استرس نگیر اصلا که واست خوب نیست

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
ندارم دیگه، بدازظهری میرم میخرم فردا میزنم

انشاءالله که بارداری منم میخوام جمعه بزنم

منم خیلی میخوابم انقد که همه صداشون  در اومده وقتی هم میخوابم دلمون نمیخواد بیدار شم انقد که از ...

من چند روز پیش ۳بعدازظهر خوابیدم تا ۱۰ شب، شام خوردم ۱۱خوابیدم تا ۹صبح  

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
انشاءالله که بارداری منم میخوام جمعه بزنم

انشاالله ، واست دعا میکنم

نباید زود بری واسه آزمایش  واسه من ٣ روز از موعدم گذشت بی بی چکم مثبت شد  ولی بازم صبر ک ...

مرسی عزیزم انشاءالله 

بی بی بزن الان مشخص میشه حتی ممکنه  یه خط کم رنگ هم میافته

آخه الان وسط روز شاید دقیق نباشه

من چند روز پیش ۳بعدازظهر خوابیدم تا ۱۰ شب، شام خوردم ۱۱خوابیدم تا ۹صبح    

منم دیروز ساعت 8 از خواب بیدار شدم دوباره 12 خوابیدم تا 2/30 به تا 3 ناهار و نماز و دوباره تا 5 خوابیدم که اگه به زور بیدار نمیکردن بازم میخوابیدم 

منم دیروز ساعت 8 از خواب بیدار شدم دوباره 12 خوابیدم تا 2/30 به تا 3 ناهار و نماز و دوباره تا 5 خواب ...

البته به خاطر بهار هم میتونه باشه، اما زنداییم پارسال عید اینطوری بود و باردار بود... نی نی ۴ماهشه الان

من 6 هفته بودم ک حالت تهوع م شروع شد. صبح همیشه بالا میارم. یکم ک گرسنه میشمم بالا میارم. بوی غذا هم ...

طول روزم حالت تهوع دارم اما میوه حالمو خوب میکنه. اروغ زیاد نمیزنم. خیلی خواب الودم نیستم😆

شماها ک خیلی میخابین شاید ب خاطر هواست عزیزانم. حالت تهوع هم بیشتر هفته 5.6 شروع میشه

عشق مامان بی صبرانه منتظرم بیای و ارام جانم بشی نفس مامان.برای پسرم و خودم دعا کنید.
البته به خاطر بهار هم میتونه باشه، اما زنداییم پارسال عید اینطوری بود و باردار بود... نی نی ۴ماهشه ا ...

خواهر منم دقیقا همینطور همش میخوابید بعد فهمید که حامله ست نی نی اونم سه ماه و نیمه است الان 

انشاءالله که من و شما هم باردار باشیم

چند وقته اقدام کردین؟ 

من 6 هفته بودم ک حالت تهوع م شروع شد. صبح همیشه بالا میارم. یکم ک گرسنه میشمم بالا میارم. بوی غذا هم ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم حداقل الکی دلمون و خوش نمیکنیم

خواهر منم دقیقا همینطور همش میخوابید بعد فهمید که حامله ست نی نی اونم سه ماه و نیمه است الان  ...

این ماه هشتمین ماه اقدامم بود