2777
2789

وقتی سنم کم بود از حقم گذشتم

توی خیلی از مسائل کوتاه اومدم

نادیده گرفتم 

یه مدت بود دیگه از حقم دفاع میکردم

هر جور شده نمیذاشتم کسی رفتارش با پر رویی باعث پایمال شدن حقم بشه تا پای جونم وایمیستادم

میدونین این وسط فقط اعصاب و روح و روانم آسیب میدید

الانم چاره‌ای برام نمونده فقط باید صبر کنم و توکل کنم به خدا ...چاره ای جز سکوت ندارم

خدایا خودت کمکم کن بهم صبر بده😓

دخترا منم جای خواهر شما تا وقتی که یه پسری جنم  تشکیل خانواده نداره پشتکار نداره نمی‌تونه مسئولیت یه خانواده رو بر عهده بگیره مدیریت زن و بچه از دستش بر نمیاد باهاش ازدواج نکنید...به خدا مشکلات هزار برابر میشه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاوه بر همه اینا که نوشتی با آدم خودشیفته ازدواج نکنید تمامش بدبختی پیر تر که میشن خرفت ترا قبل مشین 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
علاوه بر همه اینا که نوشتی با آدم خودشیفته ازدواج نکنید تمامش بدبختی پیر تر که میشن خرفت ترا قبل مشی ...

علاوه بر اینا باید قبل نامزدی و  عقد دوران آشنایی دو سه سال 

طول بکشه دختر و پسر توی موقعیت های مختلف هم دیگرو

بسنجن و خانواده دو طرف هم نسبت به هم شناخت نسبی 

به دست بیارن بعد ازدواج کنن

تایپیک قبلیت نوشتی یه پسری توجهتو جلب کردهچند ساله ازدواج کردی عزیزم بچه هم داری؟

عزیزم این درد دل من به خاطر پدرم 

دلم نیامد مستقیم بگم از دست پدرم

نارحتم کاشکی ازدواج نمی کرد و من هم به دنیا نمیامدم

پدر من به خاطر اینکه مسئولیت بر عهده نمی گیره این همه

خانواده من تحت فشاریم