2777
2789
عنوان

یک سوال در مورد قرار اول

78 بازدید | 14 پست

دوستانی که قبلا تو روابط دوستی و اینا بودن(نامزد نه، اما کسی که به قصد جدی دارید باهم آشنا میشید)

سوالم اینه که موقعی که باهم میرید بیرون برای اولین بار 

تا وقتی که شما نخواین بهتون نزدیک نمیشه؟ کلا مثلا اگر به روی خودمون نیاریم چی؟ منظورم بغل کردن و بوسیدن عادی بود

اینا چجوریاست برا کسی که اولین رابطه شه 

اولین قرار اگه قصد انجام اینکارارو داشت فرار کن

ببینید میشه لطفا اگر خودتون تو رابطه هستین برام بگید چجوریاست ؟ تا وقتی ک ما صمیمیت نشون ندیم همچی اوکیه اره؟ یا ممکنه بدون هماهنگی بخواد نزدیک بشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زود وارد جزئیات شدین

قرار اول واسه اینه که بپرسین رنگ مورد علاقه دو طرف چیه😅

در کل تا چند ماه همچین نزدیک شدن و کارهارو ممنوع کنین فعل حال تا وقتی که به یه شناخت تقریبی رسیدین و قصد و هدف رابطه مشخص شد

کاربر آقا.  abzarek.ir/service-p/msg/2290694

خیلی زود وارد جزئیات شدینقرار اول واسه اینه که بپرسین رنگ مورد علاقه دو طرف چیه😅در کل تا چند ماه هم ...

خوب حرفا رو تو این ۷ ماه مجازی زدیم خیلی صمیمیم

اگه اولین باره میبینین همو که اصولا نباید این چیزا باشه

ما بعد تقریبا دوسال همو دیدیم همون لحظه اول همو بغل کردیم😂

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
اگه اولین باره میبینین همو که اصولا نباید این چیزا باشهما بعد تقریبا دوسال همو دیدیم همون لحظه اول ه ...

خب اون خواست ؟ یا تو خواستی 

میخوام ببینم اولش چی میشه 

خوب حرفا رو تو این ۷ ماه مجازی زدیم خیلی صمیمیم

مجازی و دیت حضوری تفاوتش زمین تا آسمونه

شما فعل حال سعی کنین صحبت های عادی با رعایت شئونات اسلامی داشته باشین😅

کاربر آقا.  abzarek.ir/service-p/msg/2290694

خب اون خواست ؟ یا تو خواستی میخوام ببینم اولش چی میشه

هر دومون می‌خواستیم

بعدشم اصلا نشد که همو ببینیم بعد چند دیقه بغل کنیم تو همون لحظه اول بغل کردیم ولی خب قبلش باهم حرف زده بودیم همدیگرو ببینیم بغل میکنیم

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
هر دومون می‌خواستیمبعدشم اصلا نشد که همو ببینیم بعد چند دیقه بغل کنیم تو همون لحظه اول بغل کردیم ولی ...

اها ک اینطور 

من الان دلم نمیخواد اینکارو بکنم اگه من خودمو بزنم به اون راه، اونم دیگه بیخیال میشه اره؟

اها ک اینطور من الان دلم نمیخواد اینکارو بکنم اگه من خودمو بزنم به اون راه، اونم دیگه بیخیال میشه ار ...

چرا بهش نمیگی؟اینجوری که بهتره

من خودم گفتم بغل و بوس اوکیه ولی چیزای دیگه تا وقتی که نخوام نه اونم قبول کرد