2777
2789
عنوان

اینجا ی کاربر آقا هست تاپیک میزنه خیلب

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 60 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم بالاخره اونم ادمه شاید همه مثل هم نباشنمنم فقط تاپیکاش رو خوندم هیچ وقت حتی تو تاپیکاش نظر هم ...

به خدا من چون یکم حس ششمی هستم بعضی وقتها میبینی خانما درخواست دوستی میدن منم میگم چون در عوض برام صلوات یا ایت الکرسی میخونن درخواستشون قبول میکنم بعد ی بار چندتا درخپاست که همه خانم بودن قبول کردم یکیشون مرد بود در قالب زن منم نفرین کردم

به خدا من چون یکم حس ششمی هستم بعضی وقتها میبینی خانما درخواست دوستی میدن منم میگم چون در عوض برام ص ...

ببین عزیزم من می‌دونم یک تعدادی هم به نیت بدی شاید تو سایت باشن

ولی دلم برای این آدم واقعا گرفت 

حس کردم زندگی خیلی بد باهاش تا کرده

چرا واقعا یکی باید بیاد اینهمه از بدبختی و بلاتکلیفی خودش بگه؟مگه چی ب آدم میدم که تو نی نی سایت تاپ ...

نمیدونم ولی خب ایتقد طرفداری نکنید ازشون

خِیالك مایفارگني🩶🌿.

الان مخاطب های شیما کاتوزیان میریزن سرت که مردا بدرد نمیخورن چرا دل میسوزونی یا میگن مرد ها اصلا مشکلی ندارن و همش بازیگریه

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

الان مخاطب های شیما کاتوزیان میریزن سرت که مردا بدرد نمیخورن چرا دل میسوزونی یا میگن مرد ها اصلا مشک ...

من واقعا معتقدم توی هر دو جنس مرد و زن آدم خوب داریم آدم بد داریم 

و هم مرد و هم زن مشکلاتی دارند 

گاهی ممکنه یک مرد وضعیت بدتری از زن داشته باشه 

گاهی هم برعکس یک خانوم خیلی شرایط سختی داشته باشه 

من نمی‌دونم چرا بعضیا گارد دارن نسبت براین مسئله

😐😐چ طرفداری

بنظرم تاپیک رو ببند اعصاب خودت راحت تر میمونه اینجا اسم مرد بیاری انگار وسط کلانتری اسم تریاک اوردی

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

من که اصن نگا نمیکنم کاربر تاپیک مَرده یا زنیبار کلی عزیزم گلم راه انداختم بعد یکی ریپلای کرد گف کار ...

دیگه از توغ تاپیکاش و توضیحی که میده مشخصه کرده 

منم هیچ وقت می‌خوام ریپلای بزنم چک نمیکنم