2777
2789
عنوان

اینجا ی کاربر آقا هست تاپیک میزنه خیلب

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 60 پست
نمیخاستم ناراحتت کنم

ناراحت نشدم گلم🌹

ولی خوب خیلی از مردهای اینجا مردهایی هستن ک واقعا ارزش دلسوزی ندارن

دلم نمیخواد ک هیچ زنی اینجا گرفتار نیت شومشون بشه

در واقعیت من خودم دو تا پسر دارم و ضد مرد نیستم

ولی اینجا چون هیچ کس خود واقعیش نیست نمیخوام کسی گول بخوره🌹🌹🌹

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

ناراحت نشدم گلم🌹ولی خوب خیلی از مردهای اینجا مردهایی هستن ک واقعا ارزش دلسوزی ندارندلم نمیخواد ک هی ...

از این نظر بهش نگاه نکرده بودم درست میگید اینم حرفیه فکر کردم همه مردای بیرون رو میگید اینجوری شامل بابای من داداش منم میشد ببخشید بازم

🍁 به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذشت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من واقعا معتقدم توی هر دو جنس مرد و زن آدم خوب داریم آدم بد داریم و هم مرد و هم زن مشکلاتی دارند گاه ...

موافقم👍👌

گاردشون بخاطر گوش دادن به حرف های افرادی مثل شیما کاتوزیان هس که تلاش میکنن جنگ جنسیتی راه بندازن

اتفاقا ی تاپیک در همین مورد زدم حوصله داشتی برو بخون

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

ناراحت نشدم گلم🌹ولی خوب خیلی از مردهای اینجا مردهایی هستن ک واقعا ارزش دلسوزی ندارندلم نمیخواد ک هی ...

آبجی درسته درصد زیادی از آقایون اینجا هول هستن و دنبال ی چیز دیگه هستن تا کسب اطلاعات مفید ولی بازم بهتره جمع نبندی🙏

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

آبجی درسته درصد زیادی از آقایون اینجا هول هستن و دنبال ی چیز دیگه هستن تا کسب اطلاعات مفید ولی بازم ...

به کلمه خیلی که اولش گفتم دقت کنید

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

به کلمه خیلی که اولش گفتم دقت کنید

بله بله درست میگین من دقت نکردم

ممنون بابت شعور و ادبتون که مثل بعضی از خانوم های بیشخصیت و تند رو اینجا نیستید🙏🌹