2777
2789
عنوان

کیا بیمه زنان خانه دارن❓

486 بازدید | 46 پست

قراداد چهارده درصد برای ماه سی روزه چقدر پرداخت میکنید

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم ۱۵۰۰ باشهمن تا چند وقت پیش می پرداختم فعلا نپرداختم و اینکه خدمات درمانیشو ندارم

من چهارده درصد بستم نمیدونم بدرد میخوره یا نه 

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
۱۵۵۰ پرداخت میکنم این دفعه کرده ۱۴۸۰

برای منم همین حدود زده بود ولی موقع قرار داد زیر یک و پونصد بود یعنی این بخاطر سی و یک روزه بودن ماهه ؟

من یه سال ۴ تومن میدم. یه طرحی بود، ماله دولت. درصدش نمیدونم

چهار برای یه سال خیلی خوبه ولی باید ببینی چند سال بازنشست میشی مستمری چقدر گیرت میاد

چهار برای یه سال خیلی خوبه ولی باید ببینی چند سال بازنشست میشی مستمری چقدر گیرت میاد

اره ، نپرسیدم. ولی دیدم طرح خوبه، مناسبه. گفتم ضرر نداره.

ولی مامانم تامین اجتماعی میده، هر سال عیدم زیاد میشه

برای منم همین حدود زده بود ولی موقع قرار داد زیر یک و پونصد بود یعنی این بخاطر سی و یک روزه بودن ماه ...

خب عزیزم هر سال که مثلا مادر شما بیمه تامین اجتماعی باشه و حقوقش رو زیاد کنن این اضافه کردن حقوق ایشون رو از آدمایی مثل شما خودشون رو بیمه کردن میگیرن و هر سال پول پرداخت بیمه افزایش پیدا می‌کنه