2777
2789

سلام من یه ارثی بهم رسیده 

م خوام استان مازندران ویلا بخرم نمی دونم کدوم شهر خوبه

برای سند و اینا کلاهم رو برندارن...

چرا بعضی ویلاها توی دیوار این قدر ارزونه...

مجردم و ۲۶ سال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول حتما با ی اقا برو

دوم ی سرچ بکن تو نت ببین از کدوم شهر خوشت میاد سبک سنگین کن

ی چند روز بلند شو برو اون شهر بعنوان مسافرت قیمت بگیر و بالا پایین کن

چند نفر آدم مطمئن پیدا کن برو شهرتون دوباره یکم فکر کن برگرد برو ببین چند جا رو 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
کردان بخر هم نزدیکه هم قابل اعتماد تره ما فروردین ماه بود یه ویلا خریدیم ۱۶تومن اما ویلاهای نقلی و ق ...

۱۶ میلیاردددددد 

خونه تون چقدره؟

ماشینتون چیه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
کردان بخر هم نزدیکه هم قابل اعتماد تره ما فروردین ماه بود یه ویلا خریدیم ۱۶تومن اما ویلاهای نقلی و ق ...

۱۶ تومن خیلیی زیاده عزیزم...

به جز اون حتما می خوام مازندران باشه

شهرک ها خوبهنمک ابرود مثلاعباس اباد و متل قوهم خوبهکلاردشت هم هوای خوبی دارهنوشهر و رامسر هم خیلی خ ...

من نوشهر رو خیلییی دوست دارم ولی نمی دونم می تونم بخرم یا نه

نوشهر عالیه

امکانات زیاد

به نسبت مدرن

من نمک ابرود و نوشهر و رامسر رو تجربه داشتم خودم راستش نمک ابرود رو بیشتر دوست دارم خیلی امن و تمیزه 

تنها نرو

با افراد محلی مطمئن اشنا شو که راهنماییت کنن

امکان کلاه گذاشتن تو شمال خیلی زیاده

حتما یه مرد همراهت باشه

و یه فرد محلی مورد اطمینان