2777
2789

سلام خدمت خانوم های عزیز ، توکل به خدا یه سری لباس آوردیم زنانه فعلا با کیفیت و شیک و ارزان ، تضمینی میفروشیم . با یک بار خرید مطمئنا مشتری میشید . انشالله شما از ما راضی باشید وماهم شرمنده شما نباشیم . 

لطفا صبورباشید تا من عکس هار وبگذارم وهیچ پستی نگذارید بعداز گذاشتن عکس ها میتونید سوالاتون رو بپرسید درخدمتم .

مربی مهد و معلم هستم بیاین آخرین تایپیکم مامانای گل بگم چجور بچه هارو سرگرم کنید😊😊😊

ارزانسرای مهسان ❤️

**عرضه کننده انواع پوشاک زنانه و بچگانه زیر قیمت**

ارسال در تهران از طریق اسنپ باکس و سایر شهرها از طریق پست و یا تیپاکس صورت میگیرد.

امکان دریافت حضوری در برخی ایستگاه های مترو و همچنین محدوده افسریه و مسعودیه نیز حضوری وجود دارد.

مربی مهد و معلم هستم بیاین آخرین تایپیکم مامانای گل بگم چجور بچه هارو سرگرم کنید😊😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کد 102

تاپ و ساپورت lv
جنس ونیز
تن خور شیک و زیبا
فری سایز
دارای رنگبندی
قیمت: فقط ۱۸۰۰۰ تومان😍

کد104

تیشرت شلوارک برمودا
جنس عاااااالی( ویسکوزنرم)
تن خور شیک و زیبااااا
دارای رنگبندی
قیمت: فقط ۲۵۰۰۰ تومان😍

اینا اگه کالای ایرانیه پس چرا اینقد عکس و نوشته ش خارجیه..لااقل خوب بود چاپش پروین اعتصامی باشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

کد105

تونیک یقه هفت
جنس عاااااالی( ریون اعلا)
تن خور شیک و زیباااااا
دارای رنگبندی
قیمت: فقط ۱۵۰۰۰تومان😍

اینا اگه کالای ایرانیه پس چرا اینقد عکس و نوشته ش خارجیه..لااقل خوب بود چاپش پروین اعتصامی باشه

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋