میگن الکی گف یکی میگه خودش بچه میاره یه جا گفته بوده هش تا بچه دارم یه جا سه تا
یه زمانی عشق رواز ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشوجلوم بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم توهم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین
الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم
من تاپیک های مادرزنم نبودم هیچوقت ولی یک بار امضاشو دیدم یاد کاربری افتادم که دروغ میگفت کلی بچه دارم آخرش معلوم شد دختر 14 15 ساله ست نام کاربری قبلیش یادم نمیاد
تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم
کلا با این بنده خدا کاربر مادر زنم مشگل دارن یک عده😄
حالا چیز خاصی هم نمیگه ها
با کسی هم کاری نداره
یه سری کم عقل که دوست دارن فقط خودشون پر بازدید باشن انگار گزارش میزنن براش.. واقعیت من هم زیاد نرفتم داخل تاپیک ها ش اما چند تا عکس و .. میزاره و شوخ هست در کل
من باورم نمیشه تو این زمونه کسی هفت تا بچه داشته باشه مطمئنم این همون دختره ست فکر کنم اسمش ترنم بود ...
پیجی خانم دکتری رو من دارم. مال بندرعباسه اکثرا مریضاش بچه شش و هفتن که دنیا اومدن و برای ویزیت بعد تولد میره میبیندشون. قطعا خب اینا که الان هفت تا میزان خودشون هم هفت هشت تا خواهر برادر دارن