2777
2789

سلام بچه ها ازتون راهنمایی میخوام . تو عروسی داداشم یه اشنای نزدیک چند پاکت از کادوها را برداشت و ما کاملا مطمئنیم که کار اون بوده مدرک هم داریم بحث پول نیست چون چند تا پاکت را که برداشته نهایتش میشه یک میلیون . بحث اینه که ما به اون طرف بگیم؟ و چه جوری بگیم ما فهمیدیم ؟؟-طرف آقا هست نمی خواهیم خانمش بفهمه چون زندگی اش به هم میخوره ضمنا طرف محتاج نیست ماهی 4 پنج میلیون درآمدش هست فقط از لحاظ تربیت خانوادگی مشکل داره  ظاهرا دستش کج بوده و ما خبر نداشتیم . اینه که چه جوری فهمیدیم را نمی تونم بگم جزییاتش زیاده و ممکنه آشنایی  توسایت باشه و منو بشناسه . فقط عاجزانه راهنمایی بکنید چه جوری به طرف بگیم که ما متوجه شدیم ؟؟یا کلا بی خیال بشیم ؟؟

خدایا شکرت

نگید لزومی نداره 

از این به بعد تو مراسما بیشتر مراقب باشید

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

مالتو سفت بچسب همسایه تو دزد نکن...الانم کاری جز سکوت نمیتونید بکنید..فراموش کنید..چون نمیتونی ثابت کنی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستقیم وقاطع بهش بگید.احتمالا انکار می کنه.مگه این که شاهد داشته باشید وبه کمک پلیس.این جور افراد خیلی راحت دروغ میگن.به نظر من حداقل آبروشو ببرید اگه نداد تا دفعه دیگه از این کارا نکنه.

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
اگه نگیم براش عادی نمیشه و این کارش را تکرار نمیکنه ؟؟یا به ما مربوط نیست ؟؟    

اون الان براش عادی شده شک نکن 

شما بگید فقط قبحش میریزه و رسوایی میشه 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

من معلمم.یه دوتا شاگردپسر دارم همین جوری.وضعشون هم خوبه .اینقدر راحت این کارو میکنن بدون عذاب وجدان.درست به شو هم نیستن

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.