2777
2789

اینقدر تو شک هستم که نمیتونم باور کنم بعد از این همه بیبی منفی بلاخره مثبت ببینم.حسم رو نمیتونم بگم نمیتونم بنویسم شاید از دیشب تا الان ۳ ساعت خوابیدم😢😢

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

مبارک باشهههه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه منم وقتی بارداری اولم رو فهمیدم از دوق خوابم نبرد و صبح ساعت 6 دم در ازمایشگاه بودم خیلی حس حوبی بود ولی برا بچه دومم بی خواب شدم ولی هنوز از مایش ندادم چون بی بی چک خطا نداره 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
تبریک میگم مبارکه

ممنون عزیزم.میترسم برم از بدم بیبی از دیشب تا الان کنارم بوده شاید بیشتر از ۱۰۰ بار نگاش کردم

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
عزیزم خدارو شکر .مبارکه

ممنون عزیزم.

مبارکه

کوچولوی عزیز من الهی مامان فدات بشه تو که میدونی من هر روز و هر شب به اومدنت به وجود داشتنت فکر میکنم تو که میدونی لبای من فقط با اومدن تو خندون میشه خودت برو پیش خدا بهش بگو که بیای و دنیای مامانت بشی (برا همه منتظرا دعا کنید دامنشون سبز بشه)

شاید باورتون نشه هفت روز عقب انداختم میترسیدم بیبی بذارم میگفتم پری میاد دیگه دیشب اخر شب دل زدم به دریا