2777
2789
عنوان

خیلی دوست دارم مجری شم

73 بازدید | 11 پست

برم گوینده شم خیلی دوست دارم

ولی هنوز به سنی نرسیدم که بخوام بشم درسم کامل تموم نشده شما دوست دارید چه شغلی داشته باشید

پسرا به من درخواست دوستی ندین من قبول نمیکنم من اهل رل زدن باهاتون نیستم مزاحم نشید 😠😠😠😠😠

منم یه زمانی عشق مجری گری داشتم

مجری تاک شو بشم 

بعدها از سرم افتاد

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم خیلی بهم میگن صدات واسه گویندگی و رادیو خوبه اما علاقه ای ندارم

من اتفاقا صدام خوب نیست وایه این کار ولی دوست دارم بشم و دوست ندارم از سرم بیوفته

پسرا به من درخواست دوستی ندین من قبول نمیکنم من اهل رل زدن باهاتون نیستم مزاحم نشید 😠😠😠😠😠

من اتفاقا صدام خوب نیست وایه این کار ولی دوست دارم بشم و دوست ندارم از سرم بیوفته

اگر خیلی علاقه داری میتونی صداسازی‌ کار کنی و مهارت های مجری‌گری رو یاد بگیری 

مهم علاقه‌ست

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
اگر خیلی علاقه داری میتونی صداسازی‌ کار کنی و مهارت های مجری‌گری رو یاد بگیری مهم علاقه‌ست

سنم خیلی کمهههه

سلام. آگه هم علاقه، هم استعداد و هم تواناییش رو دارین حتما امتحانش کنین. 

این که شغلتون چیه انتخاب خودتونه و ربطی به ادامه تحصیل و سن نداره. آگه هم نمی تونین شرایط ندارین منتظر باشین صبر کنین اوضاع بهتر میشه حتما. این مسیر شغلتون رو با انطباق با علاقه و استعداد مشخص کنین حتما.

16 سال. 

سلام. آگه هم علاقه، هم استعداد و هم تواناییش رو دارین حتما امتحانش کنین. این که شغلتون چیه انتخاب خو ...

عزیزم من ۱۱ سالمه

ولی باز ممنونم از نظرت 

خانم سنتون اهمیتی نداره. گفتم یه کمکی بکنم. این توصیه است حتما که برا بعدا هم به درد می خوره.

مممنونم از کمکت