2777
2789

سلام.دختر من 5سالشه میخام کلاس ورزشی ثبت نام کنم اما نمیدونم چه رشته ای مناسبه هم برای جنسیتش هم سنش.میشه راهنمایی کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=56446449]من مربی ورزشم و تحصیلاتم تو زمینه 

ببخشید عزیزم تو خونه هم میشه طناب بزنن ؟

البته من بچه ندارم یکی از دوستانم دختر داره 

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
[QUOTE=56446449]من مربی ورزشم و تحصیلاتم تو زمینه  ببخشید عزیزم تو خونه هم میشه طناب بزنن ؟ ا ...

اره میشه ب شرطی ک مرتب باشه و غیر اصولی نباشه ولی ب نظرم باشگاه بره بهتره چون تمرینا مخصوص هست واسه گرم کردن و امادگی جسمانی ک تو خوته ب هیچ وجه نمیتونی بش اموزش بدی چون واقعا تخصیه رو عضلات کار میشه خوش فرم میکنه ران و با سن و سینه و.... 

عکسالعمل خوب و قوی در مقابل بقیه یا محیط دور و برش نداره.یچیزی که تمرکز شو بیشتر کنه و زورشو.البته نمیخام خییلی هم اذیتش کنم .بیشتر جنبه تفریح و در کنارش اون ویژگی هم داشته باشه

ژیمناستیک خوبه.  مربی حرفه ای داشته باشه اتفاقا قدش بلند هم میشه!! 

میتونی بری از فدراسیون ژیمناستیک سراغ مربی های درجه یک رو بگیری. 

اگه نمیخوای اینقدر وقت بذاری، بچه رو زیر دست هرکسی نفرست. خطرناکه. 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
اره میشه ب شرطی ک مرتب باشه و غیر اصولی نباشه ولی ب نظرم باشگاه بره بهتره چون تمرینا مخصوص هست واسه ...

من خودم تهرانم گلم ولی دوستم تقریبا اطراف تهران هستش فکر نمیکنم بتونه کلاس طناب زنی پیدا کنه

سی دی آموزشی نداره ؟

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️