2777
2789
عنوان

بنظرتون خوابم چه تعبیری داره⁉️

75 بازدید | 9 پست

دیشب توی خواب دیدم: 

نزدیک ۲٠ نفر از یک کشور دیگه (مسلمان بودن و رنگ پوستشون تیره)  از نوزاد گرفته تا پیرمرد ۹٠ ساله جلوی در خونم سرگردونن(افتاب شدید بود) 

رفتم خونه سریع براشون شربت ابلیمو خنک درست کردم و کلی لقمه نون و پنیر و سبزی

بعد هم که شب شد چون کوچه ما تاریکی مطلقه، من چراغ های خونمو روشن کردم تا نور کوچه تامین بشه و نمونن توی تاریکی، اما وقت خواب خودم خاموش کردم. 

اوناهم شاد و خرم تو کوچه زیلو انداخته بودن و اون حالت کلافگی و سرگردونیشون از بین رفته بود

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درک عمیقی از رنج دیگران داری.

ظرفیت کمک و شفابخشی داری (نه فقط مادی، بلکه احساسی و معنوی).

چراغ درونت به دیگران روشنی می‌بخشه، حتی وقتی خودت در سکوت و خلوتی.

تو مأموریت و نقش عمیق‌تری در زندگی داری – شاید مربوط به هدایت دیگران، آموزش، کمک‌رسانی یا حتی فعالیت‌های اجتماعی/معنوی.

رفع گرفتاری در بیداری، قبولی دعا : خیرت که به دیگران برسه خدا گره از کارت باز میکنه 

درک عمیقی از رنج دیگران داری.ظرفیت کمک و شفابخشی داری (نه فقط مادی، بلکه احساسی و معنوی).چراغ درونت ...

الهی آمین

جلوتر آزمون دارم، میگم الهی که سرنخی باشه از قبولی در اون آزمون و به واسطه ارتقا طبقه اجتماعیم و قدرتم بتونم به خیلی ها کمک برسونم

خب، تعبیر خواب‌ها معمولاً خیلی شخصی است و به احساسات و شرایط زندگی خودتان در زمان دیدن خواب بستگی دارد. اما بیایید سعی کنیم چند تا از نمادهای احتمالی این خواب را با هم بررسی کنیم:

• افراد سرگردان جلوی در خانه: این می‌تواند نشان‌دهنده فرصت‌های جدیدی باشد که به سمت شما می‌آیند، یا شاید نیازهایی که اطرافیان یا حتی ناخودآگاه شما دارند و شما مسئولیت آن‌ها را حس می‌کنید. اینکه از کشورهای دیگر و با رنگ پوست و سنین مختلف هستند، می‌تواند نمادی از تنوع و فراگیر بودن این موضوع باشد؛ انگار مسائل مختلفی در حال رویارویی با شما هستند.
  • آفتاب شدید: شاید نشان‌دهنده فشار یا شرایط سختی باشد که این افراد (یا خودتان) در حال تجربه آن بوده‌اند.
  • شربت آبلیمو، نان و پنیر و سبزی: این‌ها نماد پذیرایی، مهمان‌نوازی، و تأمین نیازهای اولیه هستند. اینکه شما به سرعت این‌ها را آماده کرده‌اید، نشان‌دهنده سخاوت، دلسوزی و آمادگی شما برای کمک است. این‌ها خوراکی‌های ساده و در عین حال مقوی هستند که می‌توانند نماد آرامش و رفع تشنگی و گرسنگی (چه جسمی و چه روحی) باشند.
  • روشن کردن چراغ خانه برای کوچه: این کار شما نمادی از مسئولیت‌پذیری، کمک به دیگران برای عبور از سختی‌ها (تاریکی) و ایجاد فضایی امن و روشن است. شما خواسته‌اید که دیگران در تاریکی نمانند.
  • خاموش کردن چراغ هنگام خواب خودتان: این بخش کمی جالب است! شاید نشان‌دهنده این باشد که شما تا جایی که در توان‌تان بوده و برایتان مقدور است، کمک کرده‌اید، اما در نهایت نیاز به استراحت و حفظ انرژی خودتان هم دارید. یا شاید هم نشان‌دهنده این باشد که پس از انجام وظیفه، به دنیای شخصی خودتان بازگشته‌اید.
  • زیلو انداختن و شاد بودن مردم: این بخش پایانی خواب، بسیار مثبت است. زیلو انداختن می‌تواند نمادی از آرامش، استقرار، و پایان یافتن دوره سرگردانی و ناراحتی باشد. شادی آن‌ها نشان می‌دهد که کمک شما مؤثر بوده و مشکلشان حل شده است. انگار شما با مهمان‌نوازی و روشنایی‌بخشی‌تان، توانسته‌اید شرایط را برایشان بهبود ببخشید.

به طور کلی، این خواب می‌تواند نشان‌دهنده:

• سخاوت و مسئولیت‌پذیری شما: شما در قبال دیگران احساس مسئولیت می‌کنید و حاضر به کمک هستید.
  • توانایی شما در ایجاد آرامش و امنیت: شما می‌توانید با اقدامات خود، به دیگران کمک کنید تا از شرایط سخت عبور کنند.
  • پایان یافتن یک دوره چالش: مشکلاتی که در ابتدا برای آن افراد (و شاید خودتان) وجود داشته، با کمک شما برطرف شده است.

البته، این‌ها فقط حدس و گمان‌هایی بر اساس نمادهای رایج در تعبیر خواب است. بهترین کسی که می‌تواند تعبیر دقیق این خواب را بداند، خود شما هستید. به احساساتی که در طول خواب و بعد از بیدار شدن داشتید، فکر کنید. آیا احساس خوبی داشتید؟ یا احساس نگرانی؟ این احساسات کلید اصلی تعبیر خواب هستند.

امیدوارم این بررسی برایتان مفید بوده باشد! اگر سوال دیگری دارید، در خدمتم. 😊

خب، تعبیر خواب‌ها معمولاً خیلی شخصی است و به احساسات و شرایط زندگی خودتان در زمان دیدن خواب بستگی دا ...

خیلی ممنونم عزیزم، ارع حالم خوب بود و ی جورایی از خودم راضی بودم

حتی ادم های تو خواب هم ازم قدردانی کردن