2777
2789

خاستگارم دوتا شغل داره از یکیش 25 حقوق میگیره ک ثابته دومی ازاد حقوقش مشخص نیست

باهاش ازدواج میکنید؟

اخلاق و ایناش خوبه

خونه ماشینم داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلم من؟؟؟؟؟ ن خلم؟؟؟ وقتی حقوقم 32میلیون باشه خلم ازدواج کنم؟؟؟ 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

گلیمشو از اب بتونه بکشه بیرون خوبه

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
خلم من؟؟؟؟؟ ن خلم؟؟؟ وقتی حقوقم 32میلیون باشه خلم ازدواج کنم؟؟؟

چند سالتونه؟

یعنی شما فقط به خاطر تمکن مالی ازدواج می‌کنین؟!

واقعا نی نی سایت جای عجیبی شده جدیدا...

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
چی؟؟

بخوام واضح بهت بگم مثلا دوستمونامزدش شاغلن، نامزدش داخل کافه چن بار به دوستم گفته بود تو حساب کن!! و دوستم بغض کرده بود از غیرت این پسر وگرنه مسئله پولش نبود، 

من باشم یمدت زیر نظر خونواده ها آشنایی که کمی اخلاق طرفو بشناسم بعد اسم نامزدی بیارم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
چند سالتونه؟یعنی شما فقط به خاطر تمکن مالی ازدواج می‌کنین؟!واقعا نی نی سایت جای عجیبی شده جدیدا...

از اونجاییی ک مردا اگه خیانت نکننن روزشون شب نمیشه ث شدن ی پا عوضی های بی غیرت

بله مث خودشون ک فقط برای تمکین جنسی ی سریاشون میخوان ازدواج کنننن 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

از اونجاییی ک مردا اگه خیانت نکننن روزشون شب نمیشه ث شدن ی پا عوضی های بی غیرتبله مث خودشون ک فقط بر ...

عزیزم نیاز مالی و جنسی کاملا طبیعیه مخصوصا نیاز جنسی، شهوتی هست که اگر نبود مسئله ازدواج تقریبا بی معنا میشد. ولی وقتی ادم عاقل و بالغ باشه برای رشد و تعالی ازدواج میکنه نه فقط برای پر کردن خلا ها

سلام عزیزم

وظیفه مرد تامین هزینه های زندگیه.

زن اگه درآمدی داره برای خودشه و اگه بخواد تو زندگی خرج کنه از لطفشه.

درصورتی که کار کردن خانم  به وظایف زن بودن تو زندگیش لطمه ای وارد نکنه میتونه پولش رو برای خودش پس انداز کنه.

ولی باید این موارد رو در خواستگاری عنوان کنید که مرد روی درآمد شما تو زندگی حساب باز نکنه و فردا دلخوری پیش نیاد .

تمام اینا رو گفتم ولی باز اگه عشق این وسط باشه پول هیچوقت به چشم نمیاد.و پول به تنهایی هیچوقت خوشبختی رو تضمین نکرده امیدوارم  عاشق وخوشبخت باشی