2777
2789

شامپو مخصوص از داروخونه بگیر

الان یکم سرکه بزن فعلا 

با مدعی مگوئید اسرار عشق و مستی تا بی‌خبر بمیرد در درد خودپرستی... دل ما دریایِ صدها کهکشانِ صبر است !🌝🌿🥹🤍الهی شکر🤍🌱✨ماهلین درونم دوست دارم💘💘💘💎✨😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍دختر کوچولوی درونم تو ارزشمند و مهمی حتی اگر کسی بهت بی توجهی کند یا نادیده ات بگیرد متاسفم بابت احساسات دردناکی که تجربه کردی من کنارت میمونم ازت حمایت میکنم عاشقتم و هرگز ترکت نمیکنم💎🫂🫂💎😘🫂😘🫂😘😘🫂🫂😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍

برو آرایشگاه بگو کامل بشینه برات سرت رو پاکسازی کنه اگه شپش هات هنوز کمن

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من بچه بودم گرفته بودم مامانم با سرکه ریشه موهامو ماساژ میداد و بعد چند دقیقه که میموند همه تخمای شپش میمردن البته این کار سختیه چون بعدش باید یه نفر باشه یکی یکی تخماشو از تارموهات با ناخوناش بکشه بیرون که خیلی کار دردناکیه

ولی میتونی شامپو شپش از داروخونه بگیری این تاثیر خوبی داره واقعا

همه چیز فانیست...☕

واقعا؟اتفاقا داریم بزارم بعد فردا برم حموم؟

اره بزار بعضی هاشون میمیرن

با مدعی مگوئید اسرار عشق و مستی تا بی‌خبر بمیرد در درد خودپرستی... دل ما دریایِ صدها کهکشانِ صبر است !🌝🌿🥹🤍الهی شکر🤍🌱✨ماهلین درونم دوست دارم💘💘💘💎✨😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍دختر کوچولوی درونم تو ارزشمند و مهمی حتی اگر کسی بهت بی توجهی کند یا نادیده ات بگیرد متاسفم بابت احساسات دردناکی که تجربه کردی من کنارت میمونم ازت حمایت میکنم عاشقتم و هرگز ترکت نمیکنم💎🫂🫂💎😘🫂😘🫂😘😘🫂🫂😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍

سلام عزیزم شامپو و اینا به درد نمیخوره برو عطاری صابون پیچ بگیر و سرت رو مدام باهاش بشور منم بچه بودم گرفتم کلی شامپو و نمیدونم سم قوی و سرکه میزد مامانم به سرم ولی فایده نداشت ولی تا صابون پیچ زد ریشه اش کنده شد

نجات دهنده در آینه نیست...نجات دهنده در نجف است..مولا علی جآنم♥️خبر مرگ مرا بین نجف پخش کنید...دم آخر برسانید فقط بابا را....در مشکلات گره گشا علی ست..اعجوبه ایست این پدر قهرمان من💚 کیست مولا؟ همان که در کعبه به روی شانه ی پیمبر رفت شانه های نبی همان عرش است حیدر از عرش هم فراتر رفت/چرخش روزگار دست علیست کهکشان دانه های تسبیحش در خیبر شکست چیزی نیست فتح آن قلعه بود تفریحش/چند روزی قبل ازل زندگی را شروع کرده علی هر زمان رزق میرسد از راه شک ندارم رکوع کرده علی من نگویم که علی بود خدا نه هرگز!!! اگر بشر بود خدا حضرت حیدر میشد...اللهم عجل لولیک الفرج

بابا شامپو ب درد نمیخوره ک😭

همینجوری دست رو دست بزاری که بدتره

حداقل شامپو به مرور کلا از بین می‌بره

بعد اینکه شامپو چند دقیقه رو موهات موند با شونه زیر آب شونه کن همشون بریزند

بعدم برو پیش مادرت یا خواهرت بگو موهاتو بگردن ببینن چیزی مونده یا نه

همه چیز فانیست...☕

سلام بهمگی..خانوم من ب خیلیا اینو گفتم الانه برین حمام سرکه سفید بزنید بهمههههه جای پوست سرتون و بزلرین ۵ دقه بمونه ودرهمون حین هم با شونه فلزی مخصوص آروم آروم از پوست سرتون شروع کنید به شونه کردن و بعدشم آبکشی وفردا هم شامپوی مخصوص بگیرید اگه هم تخم شپش میگیره سر با وازلین هممممه موها رو چرب کنید وبا شونه مخصوص بکشید از ریشه موهاتون خیلی مداوم اینکارو کنید وهمه اش شونه ارو با دستمال تمیز کنید تا اون تخما بیادبیرون..ان شاءالله خوب میشه.استرس نگیرید.

من یبار گرفتم مانانم نفت به سرم زد هموشونو دراورد. برو بهداشت بهت شامپو مخصوص و شانه مخصوصشو میدن

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸)