خان_جون مدیر عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 858 عنوان برای داداشم دست رو هر دختری میذاریم | مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 38 پست شوهر میکنههرجا میریم خواستگاری زود شوهر میکنه یا یه خواستگار بهتر براش پیدا میشه 1404/06/29 | 04:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خان_جون مدیر استارتر عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 858 قسمت هم نیستن آره ولی طرف سریع یه خواستگار خوب پیدا میکنه میره این دیگه عجیبه
khanoum_mohandes عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 2124 دلم برای داداشم میسوزه چرا اینجوریه خیلی پسر خ بیه ولی ازون پسرایی نیست که کسی تو یه نگاه بپسندتش داماد خوشقدمهدرآمد زایی کنیدمثل اون فیلمه😅 اگه میخوای منو دعا کنی بگو خدا هرچی میخوای رو به صلاحت کنه و بهت ببخشه 😘اگه میخوای بگی هرچی صلاحته خدا بهت بده برو این نفرینو برای خودت بکن🙂ممنون
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4594 درک میکنم دلت نگیره حس خیلی خوبی گرفتم از اینکه خوش قدم هست این خیلی خوبه برای خودشم هم بهترین ها میاد اونی که باید بیاد میاد کنارش نگران نباش 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
خان_جون مدیر استارتر عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 858 درک میکنم دلت نگیره حس خیلی خوبی گرفتم از اینکه خوش قدم هست این خیلی خوبه برای خودشم هم بهترین ها می ... آخه داداشم خیلی پسر خوبیه ولی آدمی نیست که دلبری کنه یا کسی جذبش بشه اصلا بلد نیست دل کسی رو ببره
منوبارون عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 13605 داداش منم اینجوری بود کل دخترا رو شوهر داد اخرش خودش هنوز مجرده. دیگه ناامید شد نرفت خاستگاری.اگه بازم میرفت هیچ دختر مجردی باقی نمیموند آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
لیلی2000 عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 7059 به خدا با اینکه شوخی میکنی من دلم میگیرهچرا نباید یکی بخوادش وای ببخشید عزیزم. ان شالله به زودی یه زن داداش گل قسمتت بشه. به نظرم اصلا نگران این موضوع نباش پسرا معمولا گزینه های بیشتری برای ازدواج دارن...مثل ما دخترا نیستن که برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو
خان_جون مدیر استارتر عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 858 داداش منم اینجوری بود کل دخترا رو شوهر داد اخرش خودش هنوز مجرده. دیگه ناامید شد نرفت خاستگاری.اگه با ... گناه دارن به خدااینهمه میگن خواستگار نیست ولی دخترا هم خیلی کیسای تاپ میخوانطرف بیسواده تو خونه منتظره پزشکه
خان_جون مدیر استارتر عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 858 وای ببخشید عزیزم. ان شالله به زودی یه زن داداش گل قسمتت بشه. به نظرم اصلا نگران این موضوع نباش پسرا ... نه به خدا پسرا براشون سخت تره مخصوصا اگه تو شهرای بزرگ تر باشن
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4594 آخه داداشم خیلی پسر خوبیه ولی آدمی نیست که دلبری کنه یا کسی جذبش بشه اصلا بلد نیست دل کسی رو ببره قطعا دلش خوبه 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 8706 به خدا هر جا رفتیم طرف با یه خواستگار خوب ازدواج کردههمش میگم پس چرا داداش من نمیشهخیلی دلم گرفته ميشه عزيزم. هرموقع خدا بخواد ميشه. لابد هنوز زمانش نيست سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
خان_جون مدیر استارتر عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 858 عزیزم معرف ازدواج سراغ داری توی دزفول؟ معرف که نه همین اطرافیانم ولی زبون نمیذارن مادرشوهرم کلی دختر سراغ داره ولی کمک نمیکنههفته یش یکی از فامیلاشون دیدم گفتم شمارشو بگیرن امشب عمه شوهرم زنگ زده بره خواستگاریش بعدش مادرشوهرم زنگ زده بهشون برای ما نمیگه برای خواهرشوهر خودش میگه
منوبارون عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 13605 گناه دارن به خدااینهمه میگن خواستگار نیست ولی دخترا هم خیلی کیسای تاپ میخوانطرف بیسواده تو خونه منتظ ... باور کن ما حتی خاستگاری خانمای مطلقه هم چندجا رفتیم و اونام سریع یکی دیگه براشون پیدا شد ازدواج کردن.شانس ندارن این داداشای ما آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
آرامشدلخوشی عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 8817 معرف که نه همین اطرافیانم ولی زبون نمیذارن مادرشوهرم کلی دختر سراغ داره ولی کمک نمیکنههفته یش یکی از ... انشالا داداشت ی دختر خوب نصیبش بشه و خوشبخت ترین بشهمعرف ازدواج واسه ی دختر خانم میخوام ک خواستگار بهش معرفی کنه
خان_جون مدیر استارتر عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 858 انشالا داداشت ی دختر خوب نصیبش بشه و خوشبخت ترین بشهمعرف ازدواج واسه ی دختر خانم میخوام ک خواستگار ب ... شرایطش چیه؟ چند سالشه