2777
2789
دلم برای داداشم میسوزه چرا اینجوریه خیلی پسر خ بیه ولی ازون پسرایی نیست که کسی تو یه نگاه بپسندتش

داماد خوشقدمه

درآمد زایی کنید

مثل اون فیلمه😅

اگه میخوای منو دعا کنی بگو خدا هرچی میخوای رو به صلاحت کنه و بهت ببخشه 😘اگه میخوای بگی هرچی صلاحته خدا بهت بده برو این نفرینو برای خودت بکن🙂ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درک میکنم دلت نگیره حس خیلی خوبی گرفتم از اینکه خوش قدم هست این خیلی خوبه برای خودشم هم بهترین ها میاد اونی که باید بیاد میاد کنارش نگران نباش 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
درک میکنم دلت نگیره حس خیلی خوبی گرفتم از اینکه خوش قدم هست این خیلی خوبه برای خودشم هم بهترین ها می ...

آخه داداشم خیلی پسر خوبیه ولی آدمی نیست که دلبری کنه یا کسی جذبش بشه اصلا بلد نیست دل کسی رو ببره

داداش منم اینجوری بود کل دخترا رو شوهر داد اخرش خودش هنوز مجرده. دیگه ناامید شد نرفت خاستگاری.اگه بازم میرفت هیچ دختر مجردی باقی نمیموند

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
به خدا با اینکه شوخی میکنی من دلم میگیرهچرا نباید یکی بخوادش

وای ببخشید عزیزم. ان شالله به زودی یه زن داداش گل قسمتت بشه. به نظرم اصلا نگران این موضوع نباش پسرا معمولا گزینه های بیشتری برای ازدواج دارن...مثل ما دخترا نیستن که

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  
داداش منم اینجوری بود کل دخترا رو شوهر داد اخرش خودش هنوز مجرده. دیگه ناامید شد نرفت خاستگاری.اگه با ...

گناه دارن به خدا

اینهمه میگن خواستگار نیست ولی دخترا هم خیلی کیسای تاپ میخوان

طرف بیسواده تو خونه منتظره پزشکه 

آخه داداشم خیلی پسر خوبیه ولی آدمی نیست که دلبری کنه یا کسی جذبش بشه اصلا بلد نیست دل کسی رو ببره

قطعا دلش خوبه 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
به خدا هر جا رفتیم طرف با یه خواستگار خوب ازدواج کردههمش میگم پس چرا داداش من نمیشهخیلی دلم گرفته

ميشه عزيزم. هرموقع خدا بخواد ميشه. لابد هنوز زمانش نيست

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

عزیزم معرف ازدواج سراغ داری توی دزفول؟

معرف که نه همین اطرافیانم ولی زبون نمیذارن 

مادرشوهرم کلی دختر سراغ داره ولی کمک نمیکنه

هفته یش یکی از فامیلاشون دیدم گفتم شمارشو بگیرن امشب عمه شوهرم زنگ زده بره خواستگاریش 

بعدش مادرشوهرم زنگ زده بهشون برای ما نمیگه برای خواهرشوهر خودش میگه

گناه دارن به خدااینهمه میگن خواستگار نیست ولی دخترا هم خیلی کیسای تاپ میخوانطرف بیسواده تو خونه منتظ ...

باور کن ما حتی خاستگاری خانمای مطلقه هم چندجا رفتیم و اونام سریع یکی دیگه براشون پیدا شد ازدواج کردن.شانس ندارن این داداشای ما

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
معرف که نه همین اطرافیانم ولی زبون نمیذارن مادرشوهرم کلی دختر سراغ داره ولی کمک نمیکنههفته یش یکی از ...

انشالا داداشت ی دختر خوب نصیبش بشه و خوشبخت ترین بشه

معرف ازدواج واسه ی دختر خانم میخوام ک خواستگار بهش معرفی کنه