2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان بعد سه چهارسال تازه یکم قسطامون سبک شده میرم مغازه با خیال اسوده یه لباس میخرم قبلا هممممش لباسای ابجیامو میپوشیدم برا بچه مم لباس کهنه هارو کوچیک میکرد میکرپم زیر شلواری و.. توخونه میپوشوندم بهش اما الان بعد از چهارسال دارم بهترمیشم

هیچوقت فک نمیکردم بعد ازدواجم ب این فلاکت برسم قبلش کلی خرید لباس و .. داشتم تازه فک کن خودمم شاغل بودم مانتوهای کهنه ابجیامو میپوشیدم کوتاهش میکردم یا تنگش میکردم میرفتم باهاشون سرکار اینقد تو مضیقه بودیم

من الان بعد سه چهارسال تازه یکم قسطامون سبک شده میرم مغازه با خیال اسوده یه لباس میخرم قبلا هممممش ل ...

تازع یه دفتر هم داشتیم ریز ب ریز مخارجو مینوشتیم 

خیلییی سخت بود از همممه چیمون زدیم تا خونه ساختیم الان یکم بهتره اما همچنان ریز ب ریز تو دفتر مینویسیم ماهیانه که حساب دخل و خرجمون همیشه دستمون باشه یادمه برابچم لباس کهنه های خواهرزادمو میپوشوندم وسایل مهدشو از اون میگرفتم یه کاپشن خیلی ارزون گرفته بودم سه سال باهاش رد کردم یه کلاهو چهارسال بافتنی بود سرش که بزرگ میشد یکم به کلاه میبافتم تا اندازه سرش بشه کفش کهنه میخریدم 

البته بچم کوچیک بود اصلا اهمیت نمیداد ونمیفهمید این چیزارو الان که خداروشکر بزرگه شده و میفهمه اوضاعمون بهتره

پس لباس و ... چیکار کنیم؟

لباس رو کم بگیر اما جنس خوب و گرونتر بگیر که بهتر و بیشتر بمونه

درضمن مگه چقدر لباس لازم داری؟ فقط هر وقت واقعا لازم بود بخر، همینطوری تفریحی نخر اصلا

خریداتون رو از فروشگاه هایی که تخفیف واقعی دارن و میدون تره بار  انجام بدین 

برنامه ی غذایی بنویس و طبق اون برو جلو ( خیلی صرفه جویی میشه ) و توی برنامه ی غذایی انواع غذاهارو بنویس

یعنی اگه دیروز مثلا ابگوشت خوردین امروز خوراک بادمجان و ...

و هرماه حتی شده مقدار کمی رو بریز تویک کارت دیگه و بگو اجازه ی استفاده از اون رو ندارم و بعد که جمع شد خرید فصلی انجام بده و حتما جنس خوب بخر به جای تعداد زیاد 

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من

بر مسببان تورم لعنت که همه چیز گرون شده حقوق های کارمندا رو به اندازه تورم بالا نمیبرن خیلیا مثل شمان چون بخش بزرگی از جامعه کارمندن

رفت و امد و مهمونی و مسافرت رو کم کنید کم خونه فامیل برید تا اونام کم بیان خونتون مخارج مهمونی که کم شه پول برای خودتون بیشتر میمونه

مادر و پدرم وقتی بچه بودم مشکلات مالی داشتن همین سیاست رو در پیش میگرفتن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

به نظر من خودتم کار کن چون 17تو این اوضاع کمر ادمو میشکنه و با10تومن خبلی سخته30روز رو بگذری

من خودم هم هشت تومن درآمد دارم که به جای وام ازدواج و وام هایی که برای جهیزیه می گرفتم کامل کامل می‌ره 

والا نمیدونم خدا کمکتون کنع اخه خرج یکی دوتا نیس ده تومن اصلا پولی نیست 

یک کیلو گوشت ی تومن 

یک کیلو چرخ کرده یه تومن

حبوبات هر کدوم یک کیلو کلا دوتومن

مرغ دوتا بخری قیمت اینو نمیدونم 

سبزی کوکو سیب زمینی پیاز 

تخم مرغ یه شونه 

اینارو باید تهیه کنی واسه یه ماهت کمم میاد تازه دیگ ب لباس نمیرسه

شوهرت باید بره شغل دوم