2777
2789
عنوان

چی بگم که بیایید تایپیکم

69 بازدید | 12 پست

من دانشجو شهر دیگم و به شدت کارو پول لازم اصلا قرض و اینارو فکر نکنید کار خونه بدون سرمایه یا هرچی راهی دارید بگید دیگه نمیتونم از پا در بیام خودمو خلاص میکنم بدجور تو فشارم 

بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤                       آقایون  پیام و پیوی و کامنت ممنوع 🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میلی طلاین او ام پی فینکس نصب کن بهت کد دعوت میدم از هر سه تاشون ۲۰۰ گیرت میادبعدش هرکی دعوت کنی همه ...

درخواست دوستیتون قبول کردم

بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤                       آقایون  پیام و پیوی و کامنت ممنوع 🚫

یه سری اگهی هست توی دیوار که دنبال بسته بندی در منزل هستن اونا رو ببین

چطوریه کار و درآمدش اوکیه

ترشی خونگی یا لواشک خونگی با میوه های آخر شب که میدون تره بار اینا ارزون تر میدن با مقدار خیلی کم شر ...

مرسی از راهنماییت ولی واقعا شرایط هیچگونه سرمایه گذاری ندارم هرچی پول درمیارم میره برا قسط

مرسی از راهنماییت ولی واقعا شرایط هیچگونه سرمایه گذاری ندارم هرچی پول درمیارم میره برا قسط

سرمایه نمیخاد.. اندازه دو کیلو میوه کافیه.. اونو میفروشی باز میخری همین جور میری جلو دیگه.. 

بهر حال ❤