2777
2789

نسبت رسمی نداریم

چند تا مشکل باهاش داشتم(مشکلاتم:برا تولدم هدیه ای نداد،موقع دعوا توهین کرد،برای خوشحالیم هیچ قدمی برنمیداره از چندماه قبل) ۲سال اول رابطمون خوب بود ولی این اواخر کلا یجوری شد من بهش بی اعتماد شدم

هر بار هم کات میکردم یجوری برم میگردوند

امروز که تلفنی حرف میزد در مورد ازدواج گفت انقدر حالم بد شد که فقط برای فرار از اون حال بد نشستم سرمو با درس خوندن گرم کردم

تهش بغضم گرفت و گریه کردم 

چیکار کنم در موردش،حتی قول و قراری هم که میگه رو قبول ندارم 

نمیتونم وانمود کنم به خوب بودن

دلتنگ آواز قو🦢

میدونی اینا همش نشونه ست بالاخره یکی از این رفتاراش دیر یا زود فراریت میده قضاوت نمیکنم که رفتارش بده بلکه برای تو تعریف شده نیست و رابطه رو خراب میکنه

حس توضیح مفصل ندارم وگرنه علمیشو میگفتم

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی اینا همش نشونه ست بالاخره یکی از این رفتاراش دیر یا زود فراریت میده قضاوت نمیکنم که رفتارش بد ...

دقیقا انقدر بهم حس بد میده

فقط دلم میخواد بی صدا بزارم و برم

برام منفور شده

دلتنگ آواز قو🦢
3 سال از عمرت رو حروم نکرد؛ درسی شد برات. اگه بری تو زندگی باهاش کل جوونی تو حروم میکنی

میگم تا بحث ازدواج شد حالمو بد کرد

حالا قبلا خودم انقدری ذوقشو داشتم ولی الان احساس نا امنی کردم

دلتنگ آواز قو🦢

اگه حالت کنارش خوب نیست فقط تمومش کن. که به نفعته 

به دلیل هورمون ها و ذات مردها که دوست دارن بدست بیارن؛ اول رابطه خودشون رو خیلی خوب جا میزنن و خیلی توجه می کنن. اما بعد از یکسال اول و اینکه بدونن طرف هم حسی پیدا کرده و علاقه منده... تازه روی واقعی شون رو نشون میدن. 

اگه حالت کنارش خوب نیست فقط تمومش کن. که به نفعته به دلیل هورمون ها و ذات مردها که دوست دارن بدست بی ...

توجهش نسبی شد

یمدت اوکی ولی یمدت معمولی

ولی من دیگه حتی توجه زیادش رو هم نمیخوام،میگم واقعا روحمو عذاب میده

مثل یه موجود منفور میاد به چشمم

دلتنگ آواز قو🦢
دقیقا انقدر بهم حس بد میدهفقط دلم میخواد بی صدا بزارم و برمبرام منفور شده

ازش دور شو اون به درد تو نمیخوره چون بهت آرامش نمیده هیچ آرامشتم میگیره

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه

اشتباه منو نکن فقط کات کن به یه مرد بهتر وهم لول فکر کن پولدار وبا اهمیت باشه برات من الان ازدواج کردم باهمونی که خودم خواستم عاشقش شدم بیکار بود الان دلم نمیخواد حتی کنارش بخوابم جامو جدا کردم بشدت بی اهمیته سرکار نمیره دنبال یه لقمه آمادس سر زبونش همش فوحشه اگه بیرون بریم به بقیه توجه میکنه بجز من حس اضافی وناکافی بودن دارم از زمانی که عقدکردم همزمان یه خاستگار بهتر با موقعیت عالی داشتم تنها عیبش ۱۵ سال ازمن بزرگتر بود وگفتم عاشق یکی دیگم اگه برم بااین اقای پولدار بهش خیانت کردم!!!اما الان میفهمم من فقط به خودم ایندم جوونیم خیانت کردم روزایی که میتونست با دلخوشی بگذره داره تو اتاق وتنهایی میگذره😔حقیقتا این اون زندگی نبود که میخواستم من قبلا سرکار بودم مستقل بودم اما حالا بیکارم وبخوام سرکار هم برم نمیزاره دائم بحث ودعوا داریم خانوادش مذهبین یه لاک بزنم ببینن باهام سر سنگین میشن حس میکنم دارم افسرده میشم

توجهش نسبی شدیمدت اوکی ولی یمدت معمولیولی من دیگه حتی توجه زیادش رو هم نمیخوام،میگم واقعا روحمو عذاب ...

شوهر خودم دقیقا بعد از ازدواج روی واقعی شو نشون داد. تو عزیزم شکر کن که هیچی بینتون نیست

اگه بچه نداری . خودتو نجات بده ازین زندگی که با جهنم برات فرقی نمیکنه

خیلی نیس از عقدم میگذره یکی دوبار غیرمستقیم به پدرومادرشم گفتم اگه پسرشون عوض نشه جدا میشم گفتن نه خوب میشه عوض میشه اینجور نمیمونه ولی دلم راضی نیس واز قضا اون خاستگار قبلیم از اقوامه نمیخوام بفهمه جدامیشم وبشم مزحکه شون😔 من حتی روز خرید عقدمون هم پیامای خاهرشو دیدم که گفته بود هرچی اون خرید توهم باید بخری مبلغ خریدتون باید یکی بشه حواست باشه زرنگ بازی درنیاره😑بحثم شد گفتم همجای دنیا خرید عروس بیشتراز داماد میشه مگه من میخوام تورو بگیرم؟ گفت اینا یچی میگن مهم منم هرچی بخوای میخرم دیدم وعین احمقا باز ادامه دادم