2777
2789
شیرم خیلی زیاده  ولی سینم کوچیکه و نوک نداره  حالا امروز با کلی کلنجار یه کم تونست بگیره ...

عزیزم الهی...... همین منم مشکل شما رو داشتم ولی به مرور حل شد البته من زخمم شدن شدید 

دکتر بچم میگفت بچه ها تو سه مرحله جهش رشدی دارن وکلا زیاد مک میزنن ومیگفتن تو این سه مرحله مادرا به هوای اینکه بچه خیلی گشنه میشه بهش شیر خشک میدن اونوقت ممکنه سینه نگیره اولین جهش رشدی هم تو سه هفته گیه....

حالا اگر امروز خوب بوده پس حتما درست میشه..... کم کم حجم شیر خشک کم کنید بجوش شیر خودتون رو بدوشید بهش بدید حیفه شیر دارید بچه شیر خشکی نشه..... 

شیر خشک با شیشه که دادید دیگه سخته سینه رو بگیره نباید این کار رو میکردید شیر خودتون را بدوشید با ...

دقیقا، منم به پسرم با شیشه شیر دادم دیگه سینه مو نگرفت

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیرم خیلی زیاده  ولی سینم کوچیکه و نوک نداره  حالا امروز با کلی کلنجار یه کم تونست بگیره ...

منم بچم زود دنيا اومد چون كوچيك بود نميتونست قشنگ ميك بزنه 

منم شير خشك بازشيشه دادم شيرمم ميدوشيدم با شيشه ميدادم ديگه داشتم يواش يواش با شير خشكي بودنش كنار ميومدم كه الان كه بزرگتر شده و فكش قوي شده قشنگ سينه رو ميگيره 

حالا روزا بهش سينه ميدم شبا شير خشك 

بچه ي من الان چه شيشه بديم چه سينه جفتشم ميك ميزنه  كلا هرچي بزاريم دهنش ميك ميزنه😂

خب شانسیه دیگه، ما هر کاری کردیم دیگه سینه نگرفتو شیرخشکی شد

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...