2777
2789
عنوان

اگه همین الان غول چراغ جادو میومد سه تا آرزوت چی بود 🧞‍♂️ ✨ 💭

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 28 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیییی🥺نمیدونم مرگ قشنگه مشکل خاصی ندارم

ناشکری نکن پس. زندگی از مرگ قشنگتره. یه نسخه از تو توی کل تاریخ و هستی هست که باید اون ورژن از زندگی رو کامل زندگی کنه 🤍🌱

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

ناشکری نکن پس. زندگی از مرگ قشنگتره. یه نسخه از تو توی کل تاریخ و هستی هست که باید اون ورژن از زندگی ...

هیییی🥺🤕

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

بابام دوباره پولدار بشهشوهرم عاشقم بشه به حدی که نتونه بدون من زندگی کنه ولی من اون زمان ازش متنفر ب ...

ایشالله ایشالله

ولی ترک و تنفر نه، آرزو میکنم تمام دلخوری ها و ناراحتیات از ذهنت کلا پاک شه تا ابد کنار هم عاشق و خوشحال کیف زندگی رو بکنین 

امسال جراحی فک کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 

هیچ کس من و عزیزانم رو کتک نزنه و آزار نده و محدود نکنه و تهمت نزنه بهمون.😭

من و عزیزانم خدا بهمون سلامتی و آبرو و رزق فراوان و خوشبختی و موفقیت و خوشحالی و آرامش و خوش شانسی و عمر خیلی طولانی بده و من و عزیزانم شل و ول و ساده نباشیم😭

تو رو خدا دعا کنید به حاجتایی که نوشتم برسم😭

امسال جراحی فک کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 هیچ کس من و عزیزانم رو کتک نزن ...

ایشالله عزیزم ایشالله که همشون مستجاب میشه قشنگ من نگران جراحی هم نباش درست میشه

واسه تمام حاجت هات صلوات فرستادم ❤️

قول بده رستوران زدی منو دعوت کنی بیام کوبیده بخورم با زیتون پرورده 😭🥲🫠😍😍💃🏻💃🏻ایشالله به زودی ...

کوبیده و پرورده قابلت رو نداره مهربانوجان 

با جون دل بچشممم🌹❤️

هنوزم بعد ۱۰ سال امیدوارم . خدا که فقیر نیست اگر صلاح بدونه میده راضیم به حکمتش🙏🙏

ممنونم خوشقلبم . منم برای رسیدن به آرزوهات برات یس میخونم گلبانوجان 🌹😍🥰😘

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
کوبیده و پرورده قابلت رو نداره مهربانوجان با جون دل بچشممم🌹❤️هنوزم بعد ۱۰ سال امیدوارم . خدا که فقی ...

عزیز دل مهربونم. لطف میکنین ❤️😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻