2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ولی به گلوکمی تغیر صداورم لپ اما کماشتهاشون که کم میشه و کاهش وزنحتی بیمار میگه نمیتونم خوب بلع ...

بیمار ما گلو و زبانش زخم شده سرطان روده داره حالا نمیدونم به اونا متاستاز داده یا عوارض شیمی درمانیه

بیمار ما گلو و زبانش زخم شده سرطان روده داره حالا نمیدونم به اونا متاستاز داده یا عوارض شیمی درمانیه

عوارض شیمی درمانیه

مثلا بابای من بنده خدا هر سری یه عوارض داره

قبلا کف پا

زخم دهن

تا حالا چندبارم داروی تزریقیشو عوض کردن

اب میوه طبیعی بدین بخورن و چیزای خنک شاید بهتر بشن

یکی از هزاران عوارض شیمی درمانی زخم یا حالت آفت زدن زبان هست که تا روده ها ادامه داره.ولی چیزی که قابل روئیت یا حس هست اول زبانه.البته داروی مخصوص داره که خیلی خوب و زود اثر میکنه.مادرم سر شیمی‌درمانی هر سری اینطوری میشد متاسفانه اسم دارو خاطرم نیست.حتما با دکتر مشورت کنید.خداوند شفا بده همه بیماران رو

بابای من سرطان مری داشت غذا از مری رد نمیشد سکسکه می‌گرفت حالت خفگی دست می‌داد جراحی کرد ولی فایده ن ...

این بندا خدا هم روزی یکی دوبار تازگی سکسه اش میگیره خیلی طولانی نمیشه قطع میشه یکم مشکل بلع داره 

روح پدرتون شاد

یکی از هزاران عوارض شیمی درمانی زخم یا حالت آفت زدن زبان هست که تا روده ها ادامه داره.ولی چیزی که قا ...

ممنونم ان شاءلله 

دکتر خودش دیده ولی داروی خاصی برای این مشکل نداده جز دهانشویه

ممنونم ان شاءلله دکتر خودش دیده ولی داروی خاصی برای این مشکل نداده جز دهانشویه

اسم داروی مادرم خاطرم نیست.فکرکنم همون نوعی دهان شویه بود ولی دکتر تاکید می‌کرد بعد از قرقره کردن دهان اون دارو رو قورت بده چون داخل گلو تا پایین هم احتمالا زخم شده.اگه به شماهم اینو گفته حتما بیمارتون انجام بده.همیشه یادتون باشه به حرف هیچ کس غیر از دکتر گوش ندید.ولی علم و آگاهی تون رو با تحقیق و مطالعه زیاد کنید تا بیشتر به بیمارتون کمک کنید.