2777
2789
عنوان

همیشه شوهر همسایمون یجور دیگه بهم نگاه میکرد تا امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 29 پست
همچین هم ماجرای خنده داری نیست با خنده و شوخی توضیح میدی همون بار اول یک نگاه بهش میکردی ،حساب کار د ...

فکر میکنی این ادما با این نگاها کار دستشون میاد؟ وقتی پیش زنش ول کن نیست چه انتظاری داری 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر مرد هولی بوده ، بیچاره زنش که از همچین آشغالی بچه دار شده

منم همیشه تو دلم همینو میگم خیلی جنسش خوب بود که ازش تولید مثل هم میکنی

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

فکر میکنی این ادما با این نگاها کار دستشون میاد؟ وقتی پیش زنش ول کن نیست چه انتظاری داری

چرا حساب کار دستش میات ،همین تعارفات و خنده های الکیه که باعث سوتفاهم های بزرگ میشه

😐🤷🏻‍♀️
چرا حساب کار دستش میات ،همین تعارفات و خنده های الکیه که باعث سوتفاهم های بزرگ میشه

چی میگی واس خودت مگه من به اون خندیدم آسمون ریسمون میبافی برو بیرون از تاپیکم گل

مراقب باشهمین و همین و همینخطرناک هستش کارش اتفاق تو یه لحظه می افتهتو یه ثانیه

ما چند روز دیگ از اینجا میریم عزیزدلم خداروشکر 

چی میگی واس خودت مگه من به اون خندیدم آسمون ریسمون میبافی برو بیرون از تاپیکم گل

مگه نمیگی رفتنی ،هی حرف می کشید ،شماره تون خواسته عضو گروه بشی ،همون موقع جای معذب شدن ،با ابهت جوابش میدادی ،دیگه سوتفاهم پیش نمیات 

هر جور راحتی

😐🤷🏻‍♀️
ویلایی گیرتون اومده؟بزرگه خونه جدیدتون؟

هنوز مشخص نیست بین ویلایی و ساختمونی موندیم ولی نهایت یک هفته دگ اینجا باشیم 

هنوز مشخص نیست بین ویلایی و ساختمونی موندیم ولی نهایت یک هفته دگ اینجا باشیم

ویلایی اگه باشه حتما درخت انجیر سفید خوش دانه بکار 

ساختمونی هم باشه مبارکه

فقط امیدوارم حرفم ناراحتت نکرده باشه

پیام دادم بعد پیام های کاربرای دیگه رو خوندم پشیمون شدم

از اینکه با احترام اون آقا رو از سرت باز کردی منم رفتاری رو ازت یاد گرفتم

👏👏🌹🌹

ویلایی اگه باشه حتما درخت انجیر سفید خوش دانه بکار ساختمونی هم باشه مبارکهفقط امیدوارم حرفم ناراحتت ...

😍😍😍😍حتما عزیزم باتوجه به اینکه من عااااشق میوه انجیرم😍🥰❤️

قربونت برم من

یادم نمیاد چی گفتی که ناراحت بشم؟؟؟

گفتم مراقب باشولی فکر کردم دیدم بیشتر از خیلی ها مراقبی

😍❤️🥰