2777
2789

ب این جمله اعتقاد دارید ک میگن خدا هر چیزی رو ب وقتش بهت میده به زمان بندی خدا اعتماد کنید.

من واقعا الان احساس میکنم خیلی چیزا رو ب وقتش بهم نداد زمانی داد ک دیگه از حوصله ی من کاملا خارجه 

بعضی هاشونم که نداده و خودم میدونم الانش دیره چه برسه به بعدا که بخواد بده

برا همین همیشه گفتم دمت گرم خدا اما به این جمله اعتقاد ندارم شما چی ؟

دقیقا وقتش وقتیه که بهش دل نمی بندی

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خیلی چیزا از حوصله ی من دیکه خارجه وقتش برام تموم شده

من به این باور رسیدم که احتمالا اگه چن سال پیش بهش می‌رسیدم تو سختی و مشکل می افتادم الان به مصلحتم بوده که رسیدم چون از آینده خبر نداریم

چه فایده وقتی دیگه نه انگیزه داری نسبت ب اون چیز نه شوقی نه ذوقی نه حوصله ای

اگه به کسی دل ببندی اونو ازت می گیره تا بدونی فقط مال خودشی

چیزی رو فک کنی نباشه نمی شه ازت می گیره تا نشونت بده می شه

به هرکسی یا چیزی غیر از خودش  تکیه کنی اون تکیه گاه مجازی رو ازت می گیره تا فقط به خودش تکیه کنی

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.