خب اگر تحویل نمیگیرن ک اصلا سمتشون نرو راستش من تو دبیرستان خیلی شر و شیطون بودم همه دوستام خطرناکای مدرسه بودن ی تیم بودیم 😂😂😂😂زنگای تفریح رو زمین وسط حیاط میشستیم گرد تا گرد حرف میزدیم اصلا درس بخونم نبودیم متاسفانه 🤦🤦🤦شما اگر درس خونی حتما باید بری با بچه های درس خون کلا باید تغریبا مثل هم باشین دیگ
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا یادش بخیر..کاش اون سه سال مخصوصا سال سوم تکرار میشد برام
دقیقا خیلی باحال بود من همش میگفتم خوشبحال اونایی ک با اتوبوس میرن خونه ی بار ب راننده سرویسم گفتم من بابام میاد دنبالم راننده کثافت دید از چهاراه دارم با دوستام خنده کنان بستنی هم گرفتیم میخوریم و میریم چنان اومد واستاد داد میزد بیا بشین تو ماشین ک آبروم رفت🤣🤣🤣
دقیقا خیلی باحال بود من همش میگفتم خوشبحال اونایی ک با اتوبوس میرن خونه ی بار ب راننده سرویسم گفتم م ...
عالی بود برای من که اینطور بود بهترین رفیقامم بودن اون دوره..ولی معلومه شیطون بودی😂😂نوش جونت اون دوران..من شیطون نبودم کلا از بچگی ولی تو دوره دبیرستان خیلییییییییی بزن بکوب رقص داشتیم یاد بخیر سال سوم تو سرمای زمستون یه روز دو ساعت اول دبیر نیومد زدیم کوبیدیم رقصیدیم مبصر کلاس از همه بدتر بود😂😂 معاون مدرسه چنبار تذرکر داد دید گوش نمیدیم هممونو از کلاس انداخت بیرون گفت برید تو حیاط بعد دید زیادی سردمونه گفت برید نماز خونه..حالا کل کلاس چند نفر بودیم 18 نفر😂😂..هم درسخون بودیم هم شیطون مدرسه
اووو نمونه دولتی بودی پس زرنگ بودی اره من خیلی شیطون بودم همین الانم هستم 😂وقتی با شوهرم دوست بودیم ...
آره عزیزم درس اولویت بود واسه هممون ولی با رقص😂😂کنارش حتما بزن بکوب ..درسمون همچین سبک نبود ولی خب شیطنت خودمونم داشتیم البته اینم بگم شیطنتمون فقططططط بزن بکوب رقص سقف کلاس پایین بود کلاسای بغلی هم میومدن کلاس ما خوش بگذرونن..بی ادبی دعوا و ...نداشتیم همش میگفتیم میخندیدیم حتی اگه مشکلی هم تو زندگی داشتیم تایم مدرسه فقط خوش گذرونی بود