2777
2789
عنوان

کسایی که تو مدارس نمونه دولتی درس خوندن لطفا راهنمایی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دهه هفتادی‌ام راهنمایی و دبیرستان نمونه بودم ولی خب راهنمایی واقعا نمونه بود ولی دبیرستان نه، دوتا دبیرستان نمونه تو شهرمون بود اون یکی واقعا کار میکردن، بستگی به مدرسه داره ولی غیرانتفاعی دروغ گفته، نمونه بهتر از دولتی هست

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

من 38 سالمه ولی راهنمایی نمونه خوندم ندرسه ی ما در حد تیزهوشان کار میکرد

خودم آزمون دبیرستانش رو نشد بدم ولی دوستایی که دبیرستانم نمونه خوندن الان میبینم همشون دانشگاه و رشته ی عالی آوردن

نمونه بودپ کرج

از غیرانتفاعی ها خعیلی خعیلی بهتر بوده. به تجربه میگم همون مدیر غیرانتفاعی بچشو دیدم اورده نمونه و ازخداشه

ولی پرونده دوستمو بزور بهش داد بیاد نمونه

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

من نمونه بودم اما خب فرق داره شهر به شهر شاید،

برای ما اینجوری بود که تیزهوشان رو میزدن تو سرمون. و معلماش مثل تیزهوشان عااالی نیستن اما از مدارس عادی سطحشون بالاتره .

بچه ها هم تمام به آدم استرس میدادن، میگفتن ما این کتاب رو تموم کردیم اونو تموم کردیم درصورتی که نکرده بودن

نمونه بودپ کرجاز غیرانتفاعی ها خعیلی خعیلی بهتر بوده. به تجربه میگم همون مدیر غیرانتفاعی بچشو دیدم ا ...

ولی عالی هم نیست. کلا تیزهوشان بهتره

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘