الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب دکترت مگه نگفته دستورشو؟به من برای کیست ساده ام دو ورق مارولین نوشته بود....گفت بسته ی اولو بخور...بسته ی دومو از شب هشتم بعد تموم شدن بسته ی دوم بخور..به تو دکتر نگفت چطور بخوری؟
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
کلا یه ورق واسم نوشت خوردم تموم شددیگه واسه ماه دوم نگرفتمالانم میگم یه هفته اس پاک شدم از پری ولی ن ...
خوب اگه یه ورق بوده برو سونو ببین کیستت رفته یا نه...اگه رفته باشه دیگه نیاز نیست بخوری
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.