2777
2789

خانما من یه هفته از پریودیم گذشته میتونم شروع کنم قرص بخورم

من دکتر واسه کیست کنتراسمین بهم داده بود یه ورق خوردم دیگه نگرفتم 

الان یه ورق دیگه خریدم ولی یه هفته از پریودیم گذشته یعنی یه هفته اس پاک شدم میشه شروع کنم بخورم؟

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب دکترت مگه نگفته دستورشو؟به من برای کیست ساده ام دو ورق مارولین نوشته بود....گفت بسته ی اولو بخور...بسته ی دومو از شب هشتم بعد تموم شدن بسته ی دوم بخور..به تو دکتر نگفت چطور بخوری؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

میتونی ولی بهم میریزی و این ماه به جز این پیشگیری دیگه ای هم باید باشه 

و اینکه اذیتت نمیکنه؟

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

من میخورم ولی دکتر گفت از روز سوم پریودی بخورالان بخوری تایم پریودت به ام میخوره

نمیدونم چکار کنم من بخاطر کیست میخواست بخورم حالاتوش موندم

بعد یهو دیروز درد پریودی گرفتم یکم لکه واسم اومد گفتم وای ک پریودیم بهم ریخت امروز خداروشکر خبری نبود

متوجه نشدم من واسه کیستم روز پنجم پریودیم شروع کردم خوردم یه ورق کامل بعد سونو دادم رفع شده بود و کی ...

کیستتون چ نوع بود من دهانه رحم هست نوبانتین اگه اشتباه نکنم

میتونی ولی بهم میریزی و این ماه به جز این پیشگیری دیگه ای هم باید باشه و اینکه اذیتت نمیکنه؟

عزیزم من اصلا قرص جلوگیری نمیخورم فقط بخاطر کیست یه ورق خوردم

پیشگیریم طبیعی هست

خوب دکترت مگه نگفته دستورشو؟به من برای کیست ساده ام دو ورق مارولین نوشته بود....گفت بسته ی اولو بخور ...

کلا یه ورق واسم نوشت خوردم تموم شد

دیگه واسه ماه دوم نگرفتم

الانم میگم یه هفته اس پاک شدم از پری ولی نمیدونم بخورم یانه

اتفاقا امروز دکترم جواب یه همچین سوالی رو داد نه نمیشه بزار پریود بشی بعد بخور

باشه عزیزم ممنون

ولی خدا کنه دیگه لکه بینی نداشته باشم من بدم میاد بهم بریزه

کلا یه ورق واسم نوشت خوردم تموم شددیگه واسه ماه دوم نگرفتمالانم میگم یه هفته اس پاک شدم از پری ولی ن ...

خوب اگه یه ورق بوده برو سونو ببین کیستت رفته یا نه...اگه رفته باشه دیگه نیاز نیست بخوری

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.