2777
2789

بابام یه موتور قراضه قدیمی داشت که چند ساله داده دست ما امانت ماهم مثل چشمامون ازش نگهداری کردیم داخل پیلوت قفلم داشت روبروی دوربین مداربسته خدایی شوهرم چقد خرجش کرد کیلومتر و باتری و چراغ راهنما و آینه بغل و قاب زنجیر و چقد براش وسیله گرفت پریروز متوجه شدیم دزدیدنش و سرجاش نیست دوربین مداربسته رو پیگیر شدیم که گفتن خرابه شکایت کردیم به بابامم خبر دادم گفتم اگر پیدا شد که شد نشد برات میخرم عین همونو حتی قشنگ ترشو مدارک رو با دروغ از مادرم گرفتیم و تحویل کلانتری دادیم بابامم گفت به مادرت نگو من میدونم پیدا شد نشد دگ خودتون میدونید فقط نگید منم خبر داشتم

امشب مادرم پیام پشت پیام داده بهم که موتور ما ب گ ا دادی خدا ازت نگذره زهرتو ریختی بابات زده گوشیشو شکونده منو در حد مرگ زده میگه نمیخوام باهات زندگی کنم چه خاکی بریزم سرم کجا برم آوارم کردی دیگه بهم پیام نده قیافتو نمیخوام ببینم الهی که داغ ببینی من به زندگی تو کار نداشتم تو زهرتو بهم ریختی اصلا قفل کردم نمیدونم واقعا حق داره اینو بگه؟؟؟ ماشین دارن دوتا خونه دارن بخدا وضعشون خوب بود بابامم گفت ولش کن گم شده دگ حتی گفتم یرات میخرم گفت من موتور که لازم ندارم ولی این دعوا ها و اینکه نمیخوام باهات زندگی کنم از وقتی بچه بودم یادمه که هست و ربطی به من نداره به قدری دلم شکسته که حد نداره هروقت میگفتم بیاید موتورتون ببرید بابام میگفت همینجا هست دگ میخوام چکار از دست من چی برمیاد

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چند روز هیچی نگوالان ناراحتن

بخدا دگ کاری باهاش ندارم هیچوقت هرجا ببینمش راهمو کج میکنم انگار که مادرم چندسال پیش مرده

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

من نفهمیدم باباتون که براش دزدیده شدن موتور خیلی مهم نبوده

جرا گوشیشو شکونده مادرتونو زده؟ 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

اگر بابات باهات با ملایمت حرف زده تو هم بزار سنگ روی سنگ بمونه 

هر چقدر بخوای ب مادرت نزدیک بشی بدتر می سوزی 

و اینکه اصلا مامانت حق نداشت این حرفا رو بزنه یه کم خودتو بگیر دلجویی ازش نکن تا سرش ب سنگ بخوره

من نفهمیدم باباتون که براش دزدیده شدن موتور خیلی مهم نبودهجرا گوشیشو شکونده مادرتونو زده؟

من فکر میکنم خودشون دعواشون شده و ربطش میخواد بدع به این اتفاق بخدا بابام عین خیالشم نبود

من فکر میکنم خودشون دعواشون شده و ربطش میخواد بدع به این اتفاق بخدا بابام عین خیالشم نبود

اگر اینجوری بود که مادرتون اصلا از این ماجرا خبردار نمیشد

مگر نگفتین قرار بوده کسی جلوی مادرتون چیزی نگه؟

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

تازه با این مادر مهربونی که داری میخوای طلاق بگیری بچه هات آواره کنی بری پیش این ادما؟؟ منطقیه؟ آرامش روح برات نمیمونه

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی؟🌹              تیکر بارداری نیس میخوام ببینم تا اون موقع به چند تا از آرزوهام رسیدم

اگر اینجوری بود که مادرتون اصلا از این ماجرا خبردار نمیشدمگر نگفتین قرار بوده کسی جلوی مادرتون چیزی ...

فکر میکنم تو گوشی بابام تجسس کرده و فهمیده بابامم از حرصش گوشیشو شکونده

بخدا دگ کاری باهاش ندارم هیچوقت هرجا ببینمش راهمو کج میکنم انگار که مادرم چندسال پیش مرده

نگو اینجوری قشنگم

حق با توعه

ولی اصلا به دل نگیر

متاسفانه خیلی از مادرا  نفرین و ناسزا میگن

اما حاضر نیستن خار تو پای بچشون بره

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
تازه با این مادر مهربونی که داری میخوای طلاق بگیری بچه هات آواره کنی بری پیش این ادما؟؟ منطقیه؟ آرام ...

عزیزدلم چکار کنم بهش میگم اینقد بلا سرم میاد انقد اتفاقای بد برام میفته دلت میاد بخاطر مال دنیا که با پول میشه خرید به جون من نفرین میکنی که داغ ببینم دیگه نمیخوام ببینمت تا هفته بعد پیدا شد که تحویلت میدم نشد برات میخرم