2777
2789

داشتم توی گالری میگشتم بچه ها

ک عکسمو دیدم اوایل عمل

من ی ماه دکترم گف چسب بزن. وقتی چسب و باز کردم دیدم افتضاح کوچیک و رو مخه

یکم تاپیکهای قدیم ترم هست ک گذاشتم و همه پریدن بهم

دیگ بعد اون نظرات رسما دوس داشتم خودکشی کنم

عکس اصلا نمیگرفتم همه عکسامو پاک کردم

ولی یادگاری چن تا عکس از شب یلدا داشتم

الان لینک عکسو میذارم هم الان هم اون موقع

هر سوالی داشتین ازم بپرسین چون وقتی خودم نیاز داشتم و استرس داشتم کسی درست راهنماییم نمی‌کرد خوشحال میشم ب کسی ک اوضاعش شبیه قبلا خودمه کمک کنم🌸❤️

قدر‌چیزی‌راکه‌داریم‌بدانیم خاک‌چیزی‌را‌که‌گرفته‌باشددیگر‌پس‌نمیدهد😭🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مدت بعد از عملت فرم مورد نظرتو پیدا کرد خوب شد؟

دو ماهه ک بینیم خوب شده

از آبان حساب کن تا الان 😂میخواستم پاییز ترمیم کنم اصلا

عزیزم بعضا ی سمت بینی تورمش بیشتر باعث کج دیده شدن بینی میشهبرا شما هم اتفاق افتاد؟

آره اون بعد حدود ۵ ماه درست شد باد داره بینی طبیعیه

بذار امضاتنیتتیت

فقط 36 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(

بینیتون استخوانی بود یا گوشتی ؟اسم دکتر رو میگین؟

گوشتی

علی اکبر اعتمادی

یه ماه بعد عمل و ی هفته از برداشتن چسبهم اکنون

خیلی ریز بوده

قبل عمل چطور بود

فقط 36 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(