2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کپسول سفکسیم بخورشیرت خشک میشه

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
اگه تو خواب بدم خب دیرتر خالی میشه دوباره اذیت میشم که

خوبدوشی هم دوباره میاد تادو سه روز دیگه دردش کمترمیشه،قرص بخوری زودتر خشک میشه

دلبندم بندبند دلت را به خدایی بسپارکه بیشترازمن هوایت رادارد...💖خداجونم شکرت💖

در طول روز چند بار بدوششون و کم کم دفعات دوشیدن و فاصله ش رو کم کن. زیر آب سرد یه کم بگیرشون. آنتی بیوتیک بخور مثل آموکسی سیلین. مایعات کم بخور. غذاهای مقوی که شیر زیاد میکنن کم بخور‌ . یک سوتین محکم ببند. 

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

اگه به تدریج قطع میکردی شاید بهتر بود. مثلا اگه روزی ۵ بار میدادی میکردی ۲ بار. اینجوری شیرت هم کم میشد به تدریج. 

موفق باشی عزیزم. پروسه ی سنگینی هست. من پسرم تا دو ماه باهام قهر کرد و بغلم نمیومد

من برا پسرم مدام دوشیدمشون. بعد هی کمترش   کردم. یه کم طول می کشه ولی اصلا اذیت نشدم

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

کمپرس آب سرد یا یخ روش بزار دردشو کم میکنه

تجربه  خواهره من شب اول تو خواب داد  پسرش خورد فرداش کمتر سینش درد گرفت 

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔