2777
2789
عنوان

چقد بچه شیر ب شیر سخته

149 بازدید | 13 پست

بچه اولی اصلا دست از سر‌دومی برنمیداره

اصلا یک ثانیه نمیشه از دومی غافل شد تا پامیشی میری اولی میخاد ی کاری بکنه 

الان خونه مامانمم ۲۰ روزه 

برم خونه خودم دست تنها چ غلطی‌کنم‌واقعا

زندگی بیش از انچه انتظارش را داشتم بمن سخت گرفته است...

ای جان 

😍❤️

الان سختی میکشی بعدا بزرگ میشن حال میکنی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زود میگذره☺️💝

انشاالله که سلامت باشند و خوشبخت باشین♥️🌸😍

اولی چند وقتشه آبجی؟

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

من تفاوت شون ۲ سال و ۷ ماه بود اما از اول کار خدا بود هیچ حسودی نکرد بهم الان ک خانومی شدن جونش رو برای هم میدن اگر گاهی کار اشتباهی بکنه دختر دومیم و خواهرش سرزنشش بکنه حتی بکوبه توی سرش سرشو بلند نمیکنه 

فکر کنم حساسیت نشون ندی، بیخیال بشه. من که هنوز بچم بدنیا نیومده. اما مطمئنم بزرگه بیاد کافیه حساسیت ...

کتکش میزنه نمیتونم چیزی نگم‌اخه

با مشت میزنه تو سرش

من تفاوت شون ۲ سال و ۷ ماه بود اما از اول کار خدا بود هیچ حسودی نکرد بهم الان ک خانومی شدن جونش رو ب ...

حسودی نمیکنه خیلی بوسش میکنه نازش میکنه اما یهو مشت میزنه تو سرش از حسودی هم نیست ۲ سالشه

۲ سالشه گلم

ای جانم هزارساله بشه♥️

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.