2777
2789

- یه وقفه ای بین کارام به خاطر امتحانات و اسباب کشی م و بعد تعطیلات تابستون افتاد الان روم نمیشه به استاد ایمیل بزنم... خیلی ضایع س؟ چی بگم بهش؟ یا لازم به توجیه و توضیح نیس؟ 🥲😭🤦🏻‍♀️

- سوال دومم اینکه من فعلا تو مرحله اول مرور ادبیات نوشتنم ( literature review  ) استاد گفت برم چن تا مقاله بخونم راجع به موضوع جنرال تری از موضوع دقیق پایان نامه، سوالم اینه که الان همین که من برداشتم رو از مقاله و ارتباط شون با موضوع تزم و یه خلاصه ای از مقاله ها بنویسم بدم استاد کافیه؟ من فقط abstract, introduction,  conclusion مقاله ها رو خوندم و تعداد مقاله ها هم ده تاست

مرسی 🎀❤️

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

رشتت چیه

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه اصطلاحی داریم میگیم هرچی استاد گفت 

الان هم من میگم هرچی استاد گفت

برای اولی یکم چاشنی معذرت بخواه ولی پررو نشه

برای دومی باید ببینی چی از مقاله های نمونه میخواد ازت

قاعدتا یه نمونه ای از ده مقاله باید بهش بدی که من مطالعشدن کردم و از چت جی پی تی غافل نشو 

دوست من تازگی ارشدش رو با چت جی پی تی گرفت و توی جلسه دفاع بهش گفته بودن چقدر قلمت خوبه خانم فلانی 😂😂

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

یه اصطلاحی داریم میگیم هرچی استاد گفت الان هم من میگم هرچی استاد گفتبرای اولی یکم چاشنی معذرت بخواه ...

عه مرسی مرسی بیشتر نمیخوام حالت ناله و بهانه تراشی به نظر بیاد واسش 

آره اتفاقا واسه خلاصه نویسی از چت جی پی تی استفاده کردم بعد واسه همونم استرس گرفتم گفتم نکنه بدش میاد 

عه مرسی مرسی بیشتر نمیخوام حالت ناله و بهانه تراشی به نظر بیاد واسش آره اتفاقا واسه خلاصه نویسی از چ ...

با چت جی پی تی کار کن آدمیزادی به نظر برسه دیگه (:

دوستم بهش کد داده بود که تا جواب رو بهت ندادم قانع نشو

میگه دو ساعت داشتم چت جی پی تی رو قانع میکردم که مشکل فقر این مدلی حل میشه و اون قبول نمیشد.میگه سر جلسه دفاع پشمای همه ریخته بود که من چقدر اطلاعات دارم ☹️😂😂

حالا من بدبخت اون زمان چت جی پی تی فراگیر نبود 😂

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

با چت جی پی تی کار کن آدمیزادی به نظر برسه دیگه (:دوستم بهش کد داده بود که تا جواب رو بهت ندادم قانع ...

آره آره باید یه ادیتی بکنم حتما قبلش

حالا استاد گفته بود فایل رو بفرست بعد روش بحث میکنیم نمیدونم دیگه چقد ریز بشه و چقدر بخواد گیر بده بهم منم تاریخ دفاعم ۶ فروردینه استرس دارم

منم همش میگم نمیدونم چجوری لیسانس اولمو گرفتم بدون چت جی پی تی خدایی دست راسته منه چه الان واسه تز چه امتحانات