2777
2789
عنوان

فردا برم طلا بخرم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 65 پست
من خودم رو بتکونم، ۱۰ تومن دارم. ماه پیش تو ۷/۴۰۰ فکر کنم، طلای نو با اجرت خریدم، الان طلا چقدره؟ اع ...

پارسیان میشه، طلای بدون اجرتم دست دوم فک کنم 1گرم یا کمتر.. میگم سکه عادی که میگن منظورشون چیه؟ 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

من خودم رو بتکونم، ۱۰ تومن دارم. ماه پیش تو ۷/۴۰۰ فکر کنم، طلای نو با اجرت خریدم، الان طلا چقدره؟ اع ...

پارسیان یا زنجیر نخر بعدا خیلی ازش کم میشه

پیشنهادم نقره هست یا طلا از آپ بخر در لحظه خرید و فروش کن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پارسیان یا زنجیر نخر بعدا خیلی ازش کم میشهپیشنهادم نقره هست یا طلا از آپ بخر در لحظه خرید و فروش کن

هرگز نتونستم با … دیجیتال ارتباط برقرار کنم. حالا ارز دیجیتالِ، طلای دیجیتالِ، بورسِ، هرچی که هست. از سرمایه گذاری فقط طلا رو قبول دارم، چون سود خوبی داره. البته به اعتقاد من، طی چند روز آینده که اون ضرب‌العجل مونده، قیمت طلا یخورده میاد پایین که بگن با اینکه ماشه اجرا شده تاثیری نداشته حتی قیمتها کم شده ولی باز مثل فنر چندین پله پرواز رو طی زمانهای کوتاه شاهد خواهیم بود.

الان طلا گرمی چنده؟

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
آره ربع امروز ۲۷.۲۰۰ فردا میره روی ۲۸.۵

ینی برم بخرم فردا؟ بعد سکه عادی که میگن منظورشون چیه؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرگز نتونستم با … دیجیتال ارتباط برقرار کنم. حالا ارز دیجیتالِ، طلای دیجیتالِ، بورسِ، هرچی که هست. ا ...

9200 انگار 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره فقط چند نکته دقت کن.

حتما روش نوشته شده باشه تضمین شده بانکی

وکیوم یا پوشش پلاستیکی پاره نباشه

سال ضرب ۱۳۸۶ یا ۱۴۰۳ باشه این دو تاریخ تو بازاره

از هر شهری میخری وکیوم همون شهر باشه

سکه عادی و غیر عادی داریم مگه؟! هرگز سکه نخریدم از هیچ نوعش. فکر کنم منظورشون سکه بهار آزادی باشه، یعنی بهار آزادی بخر نه پارسیان. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
آره فقط چند نکته دقت کن.حتما روش نوشته شده باشه تضمین شده بانکیوکیوم یا پوشش پلاستیکی پاره نباشهسال ...

از شیراز میخرم.. میگم ربع سکه همون قمیتی که درج شده یا مالیاتی چیزی هم شاملش میشه؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سکه عادی و غیر عادی داریم مگه؟! هرگز سکه نخوردم از هیچ نوعش. فکر کنم منظورشون سکه بهار آزادی باشه، ی ...

عادی فک کنم سکه های غیر بانکی منظورشون والا خودمم موندم بخدا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره موافقم۱۸ عیار ۸.۸۰۰

18 عیار امروز 9200 بود از 8900به این قیمت رسید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره موافقم۱۸ عیار ۸.۸۰۰

ینی میاد پایین باز؟ الان تا چن میره قیمتش چن روز آینده؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40