2777
2789
عنوان

دوست پسرم

149 بازدید | 16 پست

بچه ها وارد رابطه شدم دوسه ماهه،حرف از ازدواج زد سنش هم مناسب ازدواج هست 

با توجه به شناختم بهش طرف مقابلم خیلی آدم خوبیه ،  خودش معیار هامو تقریبا داره ،اخلاق هامون بهم میخوره و تقریبا باهم سازگاریم ،۷ سال بزرگتره و  

همو خیلی دوست داریم

حالا مشکلم اینه اگه به ازدواج ختم شه

بین خانواده ها اختلاف خانوادگی وجود داره  پدر مادر اون تحصیلکرده بهترین دانشگاه کشور  و کارمند  ولی پدر مادر من سیکل دارن یعنی تا راهنمایی  و من درحال تحصیل و  خواهر و برادرم تحصیلکرده هستند حدودا و کارمند 

و اینکه به تبع از نظر مالی هم اختلاف داریم ولی کم و من زندگی تجملاتی ندیدم ازشون و اینکه  هر دو شهرستانیم. 

بنظرتون میشه اختلاف رو تحمل کرد و اینکه چقدر دردسر ساز میشه. شناختی از رفتار خانواده اش ندارم

مالی که همون همو درک کنن خانواده ها 

برا رسمو رسوم فشار نیارن هیچی نمیشه 

فرهنگی هم تا رفت و امد نکنید متوجه نمیشید 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مالی که همون همو درک کنن خانواده ها برا رسمو رسوم فشار نیارن هیچی نمیشه فرهنگی هم تا رفت و امد نکنید ...

سطح فرهنگی می‌دونم بالاترن 

من از این لحاظ که بعداً سرکوفت بزنن و بروم بیارن یا پشت سرم بد بگن می پرسم

مهم رفتارشونه تحصیلات به هیچ ادمی شعور و منطق یاد نداده باید ببینی اخلاقشون چطوره و کلا در ازدواج چی ...

درسته عزیزم من می‌خوام ببینیم دیدگاه اونا اگر بالا به پایین‌ باشه،چقدر می‌تونه مشکل ساز بشه

سطح فرهنگی می‌دونم بالاترن من از این لحاظ که بعداً سرکوفت بزنن و بروم بیارن یا پشت سرم بد بگن می پرس ...

نه اصلا نگران نباش 

فقط میزان مهریه و رسم و رسوم رو طی کن قبل خواستگاری بله برون با اقا 

مثلا وسیله ها جهاز 

اینا بیشتر باعث بحث میشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

نه اصلا نگران نباش فقط میزان مهریه و رسم و رسوم رو طی کن قبل خواستگاری بله برون با اقا مثلا وسیله ها ...

اونقدر ها جدی نشده من سنم کمه زیر ۲۰ ام ،میخوام دو سال بگذره بعد آشنایی انجام شه،خانواده ها نمیدونن

اگه نگران سر کوفتی سر کوفت ربطی به وضع مالی نداره من دیدم خانواده ایو که وضع مالی خیلی بهتری داشتن از خانواده عروس و حتی یه کلمه چیزی نگفتن    یا خانواده ای دیدم که پسرشون فقط یه پراید داشت و خانواده دختره پولدار بودن با این حال فک میکردن پسرشون از سرش زیاده   تو اگه خودت به خودت و خانوادت ارزش بدی اونا ام بهتون ارزش میدن بعدم حالا بزار خواستگاریو بیان بعد نگران این چیزا باش

درسته عزیزم من می‌خوام ببینیم دیدگاه اونا اگر بالا به پایین‌ باشه،چقدر می‌تونه مشکل ساز بشه

اگر همچین دیدگاهی داشته باشن خب طبیعتا خیلی مشکل سازه نه تنها این موضوع بلکه تا اخر عمر رو هر ادم و چیزی که از خودشون پایینتره هم این دیدگاهو دارن شاید حتی پسرشونم این اخلاقشونو یاد گرفته باشه و زندگی رو سخت کنه به کامت 

میشه چند مورد رو مثال بزنین

دهن بین نبودن پارتنرت خیلی مهمه باید ببینی در مواجهه با شرایط استرس زا و نا خوشایند پرخاش داره یا خیر چون صد در صد روت دستم بلند میکنه اگر پرخاشگر باشه ببین هیزه یا نیست ببین به خودت وقتت و توجهی که براش میذاری احترام میذاره یا نه ببین چنتا نقطه مشترک دارید توی تربیت فرزند مثلا یا حتی سلیقه هاتون چقدر به هم نزدیکه اینا همه توی عمق زندگی ممکنه برات مشکل ساز بشه خوشگلم تاپیکای همین نینی سایت ببین چقدر پر از زنهایی هست که میخوان جدا بشن یا دارن عذاب میکشن خیلی به رفتارو حرکاتش دقت کن و زمان بیشتری رو باهاش بگذرون قبل اینکه جدی بشید

دهن بین نبودن پارتنرت خیلی مهمه باید ببینی در مواجهه با شرایط استرس زا و نا خوشایند پرخاش داره یا خی ...

مرسی عزیزم،باید سعی کنم وابسته نشم.   ی سوال اینکه از کجا بفهمم خسیس هست یا نه