2777
2789
عنوان

از نامزدم جدا شدم بیایین

239 بازدید | 2 پست

لطفاً بخونین ۱۳ سالم بود خانواده م منو به زور منو به یه مردی که ۱۰ سال ازم بزرگتره و گویا پارانویید داشت به نوع پوشمم و برنامه که داشتم و استوری که می‌داشتیم و.. گیر میداد و خیلی شکاک خیلی اذیتم میکرد روزی هزار بار از دستش گریه میکردم خانواده مم میگفتم می‌خوام جدا بشم جذام نمی‌کردن مامانمم همش کتکم میزد و نفرین میکرد منو و عاقمم کرد همش میگفت به شوهرت بگو بیاد ببرتت گمشو از خونم بیرون خلاصه هزار بار دعوا بحث داشتم با نامزدم عقدم و رابطه داشتم .. بعد دوسال بالاخره دارم ازش جدا میشم حس میکنم دوستم داشت و کسی مثل اون نمیشه خیانت نمیکرد، کمبابیش حرف هامو گوش میکرد و محبت میکرد و به جور خاصی نگاهم میکرد و منو این چند روزی ه.ر.زه خطاب کرد چون داغ کرد و حق به ما داده شد خیلی میترسم الان عکس ن.و.د من دستش هست به خانواده م نگفتم اینو می‌تونه کاری کنه یا نه و یکم ناراحتم دارم جدا میشم دو سال باهم بودیم چیکار کنم؟ 

شوهرت برای چی باید عکس لختی تو رو پخش کنه زنش بودی دوست پسرت که نبوده مثلا عکس پخش کنه بفرسته به بابات بگه چی بگه دخترتون بهم عکس لختی داده 😂😂😂  مثل این میمونه که بگه من دخترتو حامله کردم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.