2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوامون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلیم تاریک زدم در موردشچیکار کنم پس؟

میگم که عزیزم یک‌جا بنشینید در مورد مشکلتون صحبت کنید 

اگر قادر به حل بودید که خوبه نبودید از بزرگترها یا مشاور کمک بگیرید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
میگم که عزیزم یک‌جا بنشینید در مورد مشکلتون صحبت کنید اگر قادر به حل بودید که خوبه نبودید از بزرگتره ...

مشاور هم رفتم

فعلا که نرفتم خونه

من شهر دیگه ای هستم دانشجوام

مشاور هم رفتمفعلا که نرفتم خونهمن شهر دیگه ای هستم دانشجوام

این رابطه به هر چیزی شبیه هست جز تأهل

هر کس برای خودش یکجایی و یک کاری و یک تصمیماتی

خب این که نشد زندگی 

شما بهتر بود دانشگاهتون شهری باشه که هر دو اونجا ساکن هستید 

و این قایم موشک بازی ها برای دوست پسر دخترهای بچه سال هست 

یک خانم و آقای بالغ و عاقل وقتی تصمیم میگیرند ازدواج کنند یعنی به اون درجه از درک و فهم و بلوغ رسیدند که اگر خدای ناکرده به مشکلی برخوردند بتونند براش راه حلی پیدا کنند 

باز هم تکرار میکنم شما برو حضورا باهاشون صحبت کنید

و تکلیف را روشن کنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
این رابطه به هر چیزی شبیه هست جز تأهلهر کس برای خودش یکجایی و یک کاری و یک تصمیماتیخب این که نشد زند ...

احتمالا هفته آینده برم

ولی نمیدونم بیاد خونه یا نه

یه بار دعوامون شده بود من رفتم شهرمون نیومد خونه

منم کلید نداشتم مجبور شدم برم خونه بابام

اگر داخل پیامک نوشته در حال ثبت و بررسی میباشد اشتباه شده و پیامک برای شما اومده اثبات اون خیلی راحت ...

خودم حدس میزنم اشتباه شده باشه

اره ایندفعه خیلی دعوای بدی شد

حالا منتظر نظر مشاورم

احتمالا هفته آینده برمولی نمیدونم بیاد خونه یا نهیه بار دعوامون شده بود من رفتم شهرمون نیومد خونهمنم ...

بهش پیام بدید من فلان روز خونه هستم باید بیای صحبت کنیم 

ولاغیر بهتره تکلیف من را روشن کنی و طلاقم بدی 

خودم حدس میزنم اشتباه شده باشهاره ایندفعه خیلی دعوای بدی شدحالا منتظر نظر مشاورم

من نمیدونم مردا چرا اینجوری میکنن

منم بخاطر اینکه همسرم خانوادشو به من ترجیح داده اومدم قهر و خونمو ول کردم حال دلم خیلی خرابه ... درک میکنم شما رو

منم ی عقب مونده شو دارم دوروز پیش تا الان فقط دعوای آنچنانیه،ی نفهم بیشعور،کثافت به تمام معناس،متنفرم ازش فقط بخاطر پسرم موندم،وگرنه طلاق میگرفتم هرچند حامی ندارم

اوهنوز زنده است و نفس میکشد،ولی او دیشب در اعماق و جود و قلب من برای همیشه مرد،اورا همان دیشبی که گذشت خاک کردم،خداوند هیچگاه او را نیامرزد و نبخشد،۰۳/۷/۲۱
من نمیدونم مردا چرا اینجوری میکننمنم بخاطر اینکه همسرم خانوادشو به من ترجیح داده اومدم قهر و خونمو و ...

چن وقته رفتی قهر عزیزم؟بچه داری؟ازت خبری گرفته؟

اوهنوز زنده است و نفس میکشد،ولی او دیشب در اعماق و جود و قلب من برای همیشه مرد،اورا همان دیشبی که گذشت خاک کردم،خداوند هیچگاه او را نیامرزد و نبخشد،۰۳/۷/۲۱
چی شده بودی..

متوجه نشدم؟