2777
2789
عنوان

حاملگی خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته میشه گفت اونیم که نمیاد الزاما به این معنی نیست که نمی‌خواد آشتی کنهیادش بخیرعموهام رفتیم شمال ...

من قهری نیستم 

اون پیغام میده ک اگ زنداداش هس من امروز نمیام خونه مامان

وا نمیفهمم چرا همه انقدر گارد گرفتن و دعوات کردن!

تا ابد که قهر نمیمونید و بچه هم بهونه خوبی برای آشتیه.

بگو خوابتو دیدم گفتم زنگ بزنم🤷🏻‍♀️

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

اسی بخدا منظورم شما نیستیاا ولی اطراف ما آدمای پیگیر الکی به طرف میگن خواب دیدیم حامله ای

دوستم برام تعریف میکرد میگفت جاریم هیچ وقت به من زنگ نمیزد یه کاره زنگ زده که خواب دیدم حامله ای خبریه؟ گفتم عزیزم نهه حامله نیستم میگفت ول کن نبود هی میگفت خواب دیدم خواب دیدم 😑آخرش فهمیده بوده که الکی گفته و براش شایع درست کردن 

دوستم میخندید میگفت نمیدونستم این انقدررر درگیر زندگیه منه😀

من خودم اگه واقعا هم خواب ببینم عمرا به طرف بگم چون فک میکنن لابد خیلی درگیرشون هستی

اوکی پس منم دیگ کلا راجع بهش حرفی ندارم

آفرین 

منم خواهر شوهرم ۴ ماهگی که تموم شد گفت  اصلا برام مهم نبود ولی اون یکی جاریم حسابی تلافی کرد و حالش رو گرفت  

به نظرم آرامشت خیلی مهمتر هستش بیخیالش باش

اسی بخدا منظورم شما نیستیاا ولی اطراف ما آدمای پیگیر الکی به طرف میگن خواب دیدیم حامله ایدوستم برام ...

زندایی من 

مجرد ک بودم هرروز میومد میگف خواب دیدم شوهر کردی ؟

خاستگار برات اومده ک من این خوابو دیدم ؟