2777
2789
عنوان

حاملگی خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 94 پست

فهیدن یا نفهیدنش چه تاثیری تو زندگیت ااره

زندگیتو بکن بابا

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چندروز پیش به شوهرم گفته بیا خونمون کارت دارم میخام راجع ب یه موضوعی باهات حرف بزنم چون با من قه ...

خب بزار ببین شوهرت بهت می گه یا نه؟   ببین شوهرتم ازت مخفی می کنه یا تو رو محرم خودش می دونه

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

خب پس بزار اون برای آشتی پیش قدم بشه. که البته بعید می دونم

اگ بدونی سرچی قهر کرده ، سر اینکه من به شوهرم گفتم مواظب بچش باش ک بچمونو نزنه (چون بچه اون دست بزن داره )

میگ چرا به پسر من گفتی نزن 

اگ بدونی سرچی قهر کرده ، سر اینکه من به شوهرم گفتم مواظب بچش باش ک بچمونو نزنه (چون بچه اون دست بزن ...

پس بزار بره به درک.  اصلا هم خبرها و زاییدن هاش برات مهم نباشه.  همون طور که بچه تو برای اونها مهم نبود 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

خب قهری برای چی خودتو میخای سبک کنی بگی 

ما با برادرم و زنش رفت وامد داریم قهر هم نیستیم زنداداشم فهمید مامانم خونم بود برادرم زنگ زده بود با مادرم کار داشت گفت خونه خواهرتم بارداره برادرم خیلی خوشحال شد تبریک گفت حتی به زنشم از اونور گفت اما اینقدر بیشعور بود نیومد گوشی رو بگیره تبریک بگه حسود بعد پاش شکسته بود خیر ندیده قبل از بارداریم کلی میوه با شوهرم براشون بردیم انگار طلبکاره بی رگ وریشه 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه