2777
2789
عنوان

پاشدم رفتم بالا شوهرم نگام نکرد

614 بازدید | 13 پست

پاشدم مانتومو پوشیدم با شلوار قشنگم با یه شال قشنگ

بالا بنایی کار میکنن‌ شوهرم تنها بود داداشش اونور

بعد شوهرم اومد اینور دید اومدم حتی نگامم نکرد دو بار رفتم بار اول چای بردم. بار دوم رفتم حتی سوال می‌پرسیدم جوابمو نمی‌داد دوسم نداره؟  همیشه همینه باید ده بار تکرار کنم حتی تو خونه سوال میپرسم خسته شدم چجوری کنار بیام بیخیالش شم

۲۰ ساله اینطوری داریم زندگی می‌کنیم هیچ وقت برات عادی نمیشه 

احتمالا درون‌گرا و ساکته

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توجه نداره؟؟ب تخمدانت مرد ارزش هیچی نداره از همه اشون متنفرم پولدار ک میشن بدتر هم میشن

تروخدا نگو من اینهمه کنار اومدم باهاش یعنی پولدار شه عوضی میشه

ولی راس میگی به چشم دیدم 

شاید دلخواه ازت ،یا شایدم خیلی خسته س حوصله حرف زدن نداره

ببین همیشههههه‌ همینه 

حتی تو خونه باید ده بار سوال بپرسم اصن نگام نمیکنه 

بقیه رو میبینم همچین تو جمع دهن زنشون نگاه میکنن 

شوهرم هم خونه یخچاله هم بیرون

دیگه انقد اعتراض کردم خسته شدم

اخه چجوری برام مهم نباشه😔

کاش منم یکی زودتر‌میگف برات مهم تباشخ‌ل مرد رحم نکن فقط پول خرج کن ب شادی خودت اهمیت بده مرد پولدار میشه نکه بگم خیانت کنه هااا نه بدتر میشه کمتر برات وفت میذاره توقعش میره بالاتر بیشتر اذیتت میکنه

کاش منم یکی زودتر‌میگف برات مهم تباشخ‌ل مرد رحم نکن فقط پول خرج کن ب شادی خودت اهمیت بده مرد پولدار ...

ببین میگم پول بده لباس بگیرم همش میگه خونه می‌سازم مراعات کن فلان. 

ولی کارت یارنه رو این ماه داد دستم .

ببین همیشههههه‌ همینه حتی تو خونه باید ده بار سوال بپرسم اصن نگام نمیکنه بقیه رو میبینم همچین تو جمع ...

یه مدت پاپیچش نشو شاید زیادی آویزون و وابسته ای ، خواهرم خیلی وابسته به شوهرشه اونم مثل شوهرتون از هر ۱۰سوال بزور یکی رو جواب میده