2777
2789
عنوان

احساس خوشبختی میکنید

77 بازدید | 14 پست

آیا؟

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بدبختملطفاً یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 🥹 😭

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

همین که مادرم زندست یعنی خوشبختم ولی کامل کامل نه دوست دارم برم سرکار با هم سفر بریم خوشحالش کنم 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

همین که مادرم زندست یعنی خوشبختم ولی کامل کامل نه دوست دارم برم سرکار با هم سفر بریم خوشحالش کنم

ایشالله عزیزم 

بله باکم زیادش سختی خوشیش

درسته سختی میکشم اما باوجود عشق ب خانوادم من میگم خوشبخت ترین ادمم تلاش میکنم و همیشه میگم خدایا من محتاج ادما نکن 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
بله باکم زیادش سختی خوشیشدرسته سختی میکشم اما باوجود عشق ب خانوادم من میگم خوشبخت ترین ادمم تلاش میک ...

ایشالله عزیزم 

تا حدودی راضی ام 

ولی قانع نه 

احساس خوشبختی نمی کنم... خوشبختی از نظر هر کس فرق می کنه 

این که من احساس خوشبختی نمی کنم دلیل نمیشه که من بدبختم... خیلی از آدمای دیگه جای من بودن احساس خوشبختی می کردن

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

تا حدودی راضی ام ولی قانع نه احساس خوشبختی نمی کنم... خوشبختی از نظر هر کس فرق می کنه این که من احسا ...

دقیقا همینه..