2777
2789
عنوان

از خانواده پدریم بدم میاد

80 بازدید | 7 پست

امشب مامان بزرگم ما رو شام دعوت کرده سایر روزا بقیه دختر پسراشو دعوت میکنه ما رو نه اینبار عموم بهش گفته چرا پس فلانی ها رو دعوت نمیکنی 

اصلا دلم نمیخواد برم پسر عموی حیوونم ۱۶ سالشه میگ من دیدم با پسرا بیرون میری همش جلو کل فامیل اسم اون پسر رو میگ بلند میخنده بخدا من با اون پسر بیرون نرفتم‌دوستم رفته خیلی شبیه منه اینم از دور دیدا فک کرده منم دیگ ول نمیکنه صدبار گفتم من نیستم ولی خوشش اومده بازم میگه

دختر عمو ۱۰ سالشه همش رو مخمه چرت و پرت میگه میره پیش اون دم ب دیقه اون اون نفهمم میگه دوستات لاتن ب من ک ازش چنسال بزرگترم میگه گیج ، سیر.  از ترس بابا هاشون نمیزنم تو دهنشون 

اصلا کاری ک مامانشون نکرده رو من نباید بکنم 

ایشالا در بیام ی شهر دیگ خوابگاه دیگ ریخت اینا رو نبینم 

من شوهر کنم ی وقت اسم اینارو نمیارم اصلا رفت و آمدم قطع میکنم باهاشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بستگی به خودت داره منم شرایط سختیم ولی تن به هر ازدواجی ندادم برای نجات خودم گفتم برم تو زندگی ک ...

وضعیت اعصاب و روان من خیلی داغونه 

تو خونه در عذابم خیلی وقتا محدودم بخاطر همین میگم وقتی ازدواج کردم..

قطعا همه مردا کامل نیستن ولی من طوری شدم اگ با ی مرد حتی تو یک مسئله آبم تو ی جوب نره رهاش میکنم بخاطر همینه تو این سن مجردم و همینطور مجرد میمونم وگرنه مثل دخترای فامیل تو ۱۶ سالگی شوهر میکردم

وضعیت اعصاب و روان من خیلی داغونه تو خونه در عذابم خیلی وقتا محدودم بخاطر همین میگم وقتی ازدواج کردم ...

منم دقیقا همینطورم اختلاف داشته باشم دیگه طرفو کنار میذارم میگم تو زندگی به مشکل میخوریم ولی بالاخره پسر مناسبت پیدا میشع مطمئن باش اینو منی میگم که باور داشتم امکان نداره کسی تو زندگیم بیاد حتی یه درصد هم احتمال نمیدادم