2777
2789
عنوان

لطفا پدهای بهداشتی رو تو سطل زباله مکانهای عمومی نندازید ❌️❌️❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 5268 بازدید | 198 پست
پلاستیک و کاغذ از کجا بیاریم تو اون وضعیت

چطور پد همراهتونه،کاغذ پلاستیک زورتون میادبا خودتون دتشته باشین؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ولی ریپ میزنم تو نمیتونی تعیین کنی😂 من خودم کم آرایش میکنم ولی به تو چه ربطی داره آرایش بقیه؟

نگفت آرایش نکنین 

گفت آرایش میکنین کنارش حمومم برین

حرفو انداخت زمین تو چرا برداشتی

یه دختر خوب😂😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی ریپ میزنم تو نمیتونی تعیین کنی😂 من خودم کم آرایش میکنم ولی به تو چه ربطی داره آرایش بقیه؟

میگه کلی آرایش میکنن ولی یه حموم نمیرن 

منظورش اینه حمومم جزو آراستگی و نظافته نه فقط آرایش 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

چطور پد همراهتونه،کاغذ پلاستیک زورتون میادبا خودتون داشته باشین؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
واقعا حال بهم زنه 😒

خاک دو عالم تو سر هرچی نفهمه 🤮

کاش حداقل انقد شعور داشتن مینداختن تو سطل زباله ی عمومی میندازن کف سرویس کف سنگ توالت 🤮

با دخترام خجالت میکشم برم دستشویی عمومی بیشتر با شوهرم میفرستم توالت مردانه تمیزتره

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
با خودتون پد میبرین اما نایلون مشکی ندارین؟ عجبا همون پدو با یه نایلون بزار تو کیفت😑

اصلا الان پدها خودشون یه پوشش دارند پد جدید که بخوای بزاری از پوشش همون برای پد کثیف استفاده کنید

من همیشه یه دفتر با پلاستیک همراهم میبرم همراه با دستکش یکبار مصرفو پدو اینا 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

وقتی میندازی تو سطل بوش میپیچه اون یکباز میشه کسی که خالیش میکنه گناه نکردهباید وقتی شرایطتت اونطوری ...

معموما میذارم لای دستمال کاغذی ولی وقتی نیس چیکار کنیم

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍