2777
2789

فکر کنم این قسمت باشه که مراد بیگ مهرش رو میندازه تو آتیش و برای همیشه پیش خاله لیلا میمونه

واقعا فیلمنامه سریال آخر محتواست

بی نظیره 🥲

آی فیلم هرروز ساعت چهار

ای فیلمو نمیگیره تلویزینمون 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا فیلمنامه عالی داره 

آخی استاد شکیبایی

حیف این صدا و این نقش آفرینی 

روحشون شاد 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

با تلوبیون ببین (:

باشه صبح نت خوبه میبینم💖

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
شما فکر کن هم جای خودش حرف زد هم برای نسیم بیگ

بله 

اینجور اسطوره های هنر داشتیم 

ماندگارن واقعا

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

یه وحشی که پیش خاله لیلا آدم حسابی شد

اره این خودش شاهکار فیلمنامه نویسیه

مخصوصا قسمت آخرش که شکیبایی به رفیقش میگه آی درویش بدصدا 🥲

یهویی آی فیلم تصویر رو بازسازی کرد چه بهتر شد 🥲😂

اره این خودش شاهکار فیلمنامه نویسیهمخصوصا قسمت آخرش که شکیبایی به رفیقش میگه آی درویش بدصدا 🥲یهویی ...

من نگاه میکنم. دخترم میگه اینا چیه نگاه میکنی قدیمیه، میگم این هم فیلمه هم خودش یه کلاس درس، که آدم میتونه عوض بشه ساخته بشه تغییر کنه، 

من نگاه میکنم. دخترم میگه اینا چیه نگاه میکنی قدیمیه، میگم این هم فیلمه هم خودش یه کلاس درس، که آدم ...

اینجا دیگه تصمیم میگیره پاگیر بشه 🥲

اصلا بی نظیرهههههههه 🥲

احمدجو انقدر خوب ساخت که دیگه حتی خودش هم توی دو سه تا سریال بعدیش نتونست تکرارش کنه 🥲

اینجا دیگه تصمیم میگیره پاگیر بشه 🥲اصلا بی نظیرهههههههه 🥲احمدجو انقدر خوب ساخت که دیگه حتی خودش هم ...

یک جمع هنرمند، از فیلمنامه نویس گرفته تا کارگردان و بازیگر و همه 👌👌👌